Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   ADEVARATUL Logan cu Facelift (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/75662-adevaratul-logan-facelift.html)

sly_waz 04-05-08 17:08

hidos rau mai e, naspa, nu imi place. mai buna era prima varianta. parca in partea din fata au luat spoilerul de la clio, au pus o grila noua, au alungit farurile. si in spate e naspa CU STOPURILE. SPOILERUL SPATE E OK.

ORICUM SE REPETA POVESTEA CU DAcia veche.

Undying_Renault 04-05-08 17:23

Re: ADEVARATUL Logan cu Facelift

Bai mie mi se pare ok... adica... totusi vorbim de o masina de familie/oras fara nici un fel de veleitati sportive(reale)... sa vedem cu cat o sa se scumpeasca... si sa vedem daca o sa puna in sfarsit motorizarea(de occident) de 1.5 dci de 106CP... asta chiar ar face Loganul o masina interesanta

calin_m_power 04-05-08 17:46

ma, sincer incerce ei orice ca tot dde rahat iese.problema e de unde au inceput!!!!!!!

sly_waz 04-05-08 22:26

LOGANU E O MASINA FRUMOASA SPATIOASA DE FAMILIE, DE AIA SI AM LUAT-O DAR PREA AU POCIT-O, TREBUIA SA O LASE ASA CUM AU LANSAT-O PRIMA OARA CE E FRUMOSA NU SA IMPRUMUTE DE LA ALTE MODELE RENAULT

Invata sa scrii corect gramatical ca e belea :)

Saraca doamna invatatoare, si-a batut capu' degeaba cu tine

adut 05-05-08 09:52

arata bine ,mult mai bine decat actuala

florentin84 05-05-08 10:59

mie nu-mi place cum au modificat fata si bordul. in spate e ok. e aiurea ca se inprumuta de la sandero unele chestii. :sad:

boy_wonder 05-05-08 13:30

2 Attachment(s)
inca doua poze..

22VIN 05-05-08 15:39

deci grila aia e pur si simplu oribila:)) mare si neagra... si vopsita o sa arate probabil mai nasol

SV25MBN 05-05-08 15:54

Eu unul nu sunt de acord cu tine, nu cred ca arata chiar asa rau, si nici nu cred ca o sa arate hidos vopsita.

StreetStyle22 05-05-08 17:14

Quote:

Originally Posted by apache (Post 1514041)
si cam ce ai vrea tu ? sa arate a bmw si sa nu ai nici servo pe ea? sau ce vrei tu sa fie mai frumos in 10.000 euro in care iti da abs,servo full,aer,geamuri electrice full,jante aluminiu si altele care nu le ai la nici o masina noua in 10.000 euro?
Cel putin nu in clasa berlina. ca prichindei de la opel,wv etc gasesti cate vrei

nu...nu trebe sa arate a bmw..sa fie umpic mai frumoasa ;) nu tre sa arate a bmw sa fie frumoasa ;) uita laguna 2..mi se pare mai frumoasa ca un 3'ar din 2001...sincer,plus geamuri electrice,jante alea le poti pune tu ;) daca vrei..la 10.000 euro ai macar pretentia sa fie finisata calumea....si nu trebe piele si alte porcari ;) alea iar le poti pune tu..:-)

SirNenea 05-05-08 17:35

streetstyle daca te uiti mai atent la poze vei vedea ca sa acordat mai multa atentie la finisaje si parca si la materiale la acest facelift

Brabus 05-05-08 17:55

Quote:

Originally Posted by StreetStyle22 (Post 1516102)
nu...nu trebe sa arate a bmw..sa fie umpic mai frumoasa ;) nu tre sa arate a bmw sa fie frumoasa ;) uita laguna 2..mi se pare mai frumoasa ca un 3'ar din 2001...sincer,plus geamuri electrice,jante alea le poti pune tu ;) daca vrei..la 10.000 euro ai macar pretentia sa fie finisata calumea....si nu trebe piele si alte porcari ;) alea iar le poti pune tu..:-)

nu te supara, dar si 3'ar-ul si laguna 2 au avut alte preturi, nu pina in 10.000 euroi.
ps. partea cu comparatul cu seconduri nu isi are aici locul ....

teddy 05-05-08 19:01

e ok, imi place mai mult decat clio symbol sau jegosul ala mic de 206 sedan... si defapt aia ar fi cam singurii concurenti.

SV25MBN 05-05-08 19:34

E mult mai frumos decat astea 2 modele enumerate de tine. Mai ales fata de ciudatienia aia de 206 sedan, la care se vede clar ca era o masina in 2 volume, si i`au adaugat un portbagaj si au facut`o in 3 volume. Pana si primul logan arata mai bine ca ala.

SirNenea 05-05-08 19:51

imi face o nespusa placere cand vad ca mai exista useri pe forumul asta care intradevar vad targetul acestei masini si care nu au in cap decat tuning sau alte fitze
- on topic - spatele chiar ii schimba cel putin in poze aceea forma ciudata de dulap care o are logan 1
in fata imi plac farurile si cel mai mult apreciez interiorul care chiar daca a fost copiat dupa sandero e f bine finisat si parca materialele par a fi de mai buna calitate

All times are GMT +2. The time now is 13:59.

- Copyright 2026 4Tuning