![]() |
hidos rau mai e, naspa, nu imi place. mai buna era prima varianta. parca in partea din fata au luat spoilerul de la clio, au pus o grila noua, au alungit farurile. si in spate e naspa CU STOPURILE. SPOILERUL SPATE E OK.
ORICUM SE REPETA POVESTEA CU DAcia veche. |
Re: ADEVARATUL Logan cu Facelift
Bai mie mi se pare ok... adica... totusi vorbim de o masina de familie/oras fara nici un fel de veleitati sportive(reale)... sa vedem cu cat o sa se scumpeasca... si sa vedem daca o sa puna in sfarsit motorizarea(de occident) de 1.5 dci de 106CP... asta chiar ar face Loganul o masina interesanta
|
ma, sincer incerce ei orice ca tot dde rahat iese.problema e de unde au inceput!!!!!!!
|
LOGANU E O MASINA FRUMOASA SPATIOASA DE FAMILIE, DE AIA SI AM LUAT-O DAR PREA AU POCIT-O, TREBUIA SA O LASE ASA CUM AU LANSAT-O PRIMA OARA CE E FRUMOSA NU SA IMPRUMUTE DE LA ALTE MODELE RENAULT
Invata sa scrii corect gramatical ca e belea :) Saraca doamna invatatoare, si-a batut capu' degeaba cu tine |
arata bine ,mult mai bine decat actuala
|
mie nu-mi place cum au modificat fata si bordul. in spate e ok. e aiurea ca se inprumuta de la sandero unele chestii. :sad:
|
2 Attachment(s)
inca doua poze..
|
deci grila aia e pur si simplu oribila:)) mare si neagra... si vopsita o sa arate probabil mai nasol
|
Eu unul nu sunt de acord cu tine, nu cred ca arata chiar asa rau, si nici nu cred ca o sa arate hidos vopsita.
|
Quote:
|
streetstyle daca te uiti mai atent la poze vei vedea ca sa acordat mai multa atentie la finisaje si parca si la materiale la acest facelift
|
Quote:
ps. partea cu comparatul cu seconduri nu isi are aici locul .... |
e ok, imi place mai mult decat clio symbol sau jegosul ala mic de 206 sedan... si defapt aia ar fi cam singurii concurenti.
|
E mult mai frumos decat astea 2 modele enumerate de tine. Mai ales fata de ciudatienia aia de 206 sedan, la care se vede clar ca era o masina in 2 volume, si i`au adaugat un portbagaj si au facut`o in 3 volume. Pana si primul logan arata mai bine ca ala.
|
imi face o nespusa placere cand vad ca mai exista useri pe forumul asta care intradevar vad targetul acestei masini si care nu au in cap decat tuning sau alte fitze
- on topic - spatele chiar ii schimba cel putin in poze aceea forma ciudata de dulap care o are logan 1 in fata imi plac farurile si cel mai mult apreciez interiorul care chiar daca a fost copiat dupa sandero e f bine finisat si parca materialele par a fi de mai buna calitate |
| All times are GMT +2. The time now is 13:59. |
- Copyright 2026 4Tuning