Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   RALIURI - COASTA - RALLY SPRINT - CRR (https://forum.4tuning.ro/585-raliuri-coasta-rally-sprint-crr.html)
-   -   FIA GT revine in Romania-Bucharest City Challenge 2008! (https://forum.4tuning.ro/585-raliuri-coasta-rally-sprint-crr/75209-fia-gt-revine-romania-bucharest-city-challenge-2008-a.html)

lascarica 30-08-08 22:34

Re: FIA GT revine in Romania-Bucharest City Challenge 2008!

40 Attachment(s)
Si inca cateva facute tot duminica...scuze pentru termenul "ecipaje" de mai sus...din graba, se mai intampla ...:oops:

lascarica 30-08-08 22:47

31 Attachment(s)
Inca una si ma duc...:D...

Gata, m-am astamparat...:lol:

zbvz 31-08-08 21:35

Am urmarit cu mare interes trasele pilotilor care au concurat la "CUPA LOGAN"........trecand peste faptul ca masinile erau inegale ....mi-au placut cativa piloti ca timp de franare si abordare a virajelor: Tutuianu,Porchisteanu,Tiura,Soos,Nastase,Keleti si Tentean.
Restul mi s-au parut "piloti cu veleitati sportive"...

PS:Tutuianu: fii mai bland cu "Golanul" in viraje:)) , felicitari pentru Grigoreasca...

Renault RS 31-08-08 22:10

Quote:

Originally Posted by zbvz (Post 1725580)
Am urmarit cu mare interes trasele pilotilor care au concurat la "CUPA LOGAN"........trecand peste faptul ca masinile erau inegale ....mi-au placut cativa piloti ca timp de franare si abordare a virajelor: Tutuianu,Porchisteanu,Tiura,Soos,Nastase,Keleti si Tentean.
Restul mi s-au parut "piloti cu veleitati sportive"...

PS:Tutuianu: fii mai bland cu "Golanul" in viraje:)) , felicitari pentru Grigoreasca...

Dintre cei pe care i-ai enumerat 3 nu au excelat nicioadata in raliuri sau vtm ( din cauza asta a trebuit sa modifice masinile), iar daca D Ungur pentru tine e un " pilot cu valeitati sportive" .........deja nu mai am cuvinte . Nu toti cei care s-au dat la BCC au vrut pe podium. Masinile nu erau ale lor si au intrat doar ca era o noua experienta .
Iar daca chiar esti un talent al circuitului.....trebuie sa fi pe pista nu in tribune . Comentarii despre cursa au facut Tempesta si Marisca ......pentru tine probabil niste " piloti cu valeitati sportive"

zbvz 31-08-08 22:24

Masinile nu erau ale lor si au intrat in "joc" doar peentru simplul fapt ca erau presati de media.... din seria: cine este cel mai tare?....SPIDER-MAN sau CAPITANUL RAZBUNARII?....:lol:

Asta-mi zicea si Genu vis a vis de participarea lui la "cupa Logan" de anul trecut.....dupa zece tururi de circuit nu a reusit sa-si "invete" nici masina nici circuitul.....:x

SEBASTIAN 18-11-12 19:26

Quote:

Originally Posted by zbvz (Post 1713048)
Suna ca un polizor unghiular de tip "flex"....dar nu era eficient in cursa.....cuplul motor a fost la putere avand in vedere faptul ca acest circuit nu favorizeaza masinile care dezvolta viteze mari.

Ce este cuplu si ce este putere?

All times are GMT +2. The time now is 07:49.

- Copyright 2026 4Tuning