![]() |
Re: FIA GT revine in Romania-Bucharest City Challenge 2008!
40 Attachment(s)
Si inca cateva facute tot duminica...scuze pentru termenul "ecipaje" de mai sus...din graba, se mai intampla ...:oops:
|
31 Attachment(s)
Inca una si ma duc...:D...
Gata, m-am astamparat...:lol: |
Am urmarit cu mare interes trasele pilotilor care au concurat la "CUPA LOGAN"........trecand peste faptul ca masinile erau inegale ....mi-au placut cativa piloti ca timp de franare si abordare a virajelor: Tutuianu,Porchisteanu,Tiura,Soos,Nastase,Keleti si Tentean.
Restul mi s-au parut "piloti cu veleitati sportive"... PS:Tutuianu: fii mai bland cu "Golanul" in viraje:)) , felicitari pentru Grigoreasca... |
Quote:
Iar daca chiar esti un talent al circuitului.....trebuie sa fi pe pista nu in tribune . Comentarii despre cursa au facut Tempesta si Marisca ......pentru tine probabil niste " piloti cu valeitati sportive" |
Masinile nu erau ale lor si au intrat in "joc" doar peentru simplul fapt ca erau presati de media.... din seria: cine este cel mai tare?....SPIDER-MAN sau CAPITANUL RAZBUNARII?....:lol:
Asta-mi zicea si Genu vis a vis de participarea lui la "cupa Logan" de anul trecut.....dupa zece tururi de circuit nu a reusit sa-si "invete" nici masina nici circuitul.....:x |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:49. |
- Copyright 2026 4Tuning