Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   NoSpeedLimit Romania Club (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club.html)
-   -   NSL, filiala Drobeta Turnu Severin (https://forum.4tuning.ro/99-nospeedlimit-romania-club/74900-nsl-filiala-drobeta-turnu-severin.html)

DoDo NSL 21-05-08 16:13

Re: NSL filiala Drobeta Turnu Severin

sau cel mai slab de inima ....

Gangstah 21-05-08 18:38

Nu va mai certati pe mine k e destul pt toti ma...si in fond poate nu stia omu' drumu'....sau nu avea motorina destula....!!!Sunt o gramada de variabile de luat in considerare....nu o fi avut rotile stranse...:-??

Sputnik1 21-05-08 19:46

acum mi-am facut si eu user....foarte bine ca a-ti luat initiativa asta...era nevoie de un club in oras...o intrebare as avea...cat de tunata trebuie sa fie masina...si cati cai trebuie sa aiba...ca sa fac si eu parte,de ex din NSL severin...sau ce criterii se impun.... ???

dolb 21-05-08 20:34

noi la targoviste am impus ceva de genul asta

SUNT RESPINSE DE LA INSCRIERE:
1. automobilele : DACIA, DAEWOO
2 automobilele care au puterea sub 80 cp iar anul de fabricatie sub 1995
3 automobilele tip DUBA, totusi este un club sportiv ce implica numai masini sport!
4 automobilele "noi" ( 1999-2008) care au puterea sub 75 cai

nici un membru deja inscris nu va fi exclus decat daca isi va schimba automobilul in unul mai slab

ATENTIE:
Automobilele ce se incadreaza la minim in cerinte vor trebui sa fie modificate in decurs de maxim 3 luni.

DoDo NSL 22-05-08 16:36

la noi exista punctul 1 dar doar daca sunt masini STOCK ! cele modificate au voie ...

dolb 22-05-08 16:54

pai Florica a zis ca noi toti trebuie sa avem si ceva caluti sub ea! ca doar nu bagam clio symbol stock cu 70 de cai :D

DoDo NSL 22-05-08 17:00

13 Attachment(s)
some new pics with NSL Severin .. :lol::lol:

Gangstah 23-05-08 14:39

Bai fratilor am o veste pt voi.......IN CURAND BODY KIT ...asta in cazu' in care nu mi se mai strica masina...;)

DoDo NSL 23-05-08 16:24

3 Attachment(s)
New eyes 8)

bandeanradu 24-05-08 19:51

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 1546383)
noi la targoviste am impus ceva de genul asta

SUNT RESPINSE DE LA INSCRIERE:
1. automobilele : DACIA, DAEWOO
2 automobilele care au puterea sub 80 cp iar anul de fabricatie sub 1995
3 automobilele tip DUBA, totusi este un club sportiv ce implica numai masini sport!
4 automobilele "noi" ( 1999-2008) care au puterea sub 75 cai

nici un membru deja inscris nu va fi exclus decat daca isi va schimba automobilul in unul mai slab

ATENTIE:
Automobilele ce se incadreaza la minim in cerinte vor trebui sa fie modificate in decurs de maxim 3 luni.

aha .. si sa inteleg ca nubira .. sau un logan nu poate intra ? pt ca e daewoo si dacia ? sau cielo ..
un logan cipuit de 1.4 ... ar avea vreo 82 cp sa zicem .. nu poate intra ?

dolb 24-05-08 23:16

din pacate am uitat sa precizez ca daca vor sa intre trebuie sa fie GRAV MODIFICATE !si da un logan 1.4 cu cip la 82 nu poate intra pentru ca nu ar avea performante in nici un domeniu!

Gangstah 25-05-08 13:06

Bai frate da ce reguli aiurea aveti sa mor.....adik tre sa isi ia omu lambo k sa intre in clubu vostru..???:-O AIUREA!!! Intradevar masinile alea de s-au invartit p la Craiova erau super modificate...=))

Gangstah 25-05-08 13:08

Si nu ma refer la alea kre erau expuse...sa nu se creeze vreo confuzie...ci la alea care se trageau p acolo de mama focului..;)

dolb 25-05-08 13:19

stii foarte bine ca ursii , pisicile , in general masinile care totusi fac spectacol pot fi inscrise insa nu vad ce spectacol ar face un logan sau un clio .. sincer ! ca si la bucuresti.. am inceput si noi la targoviste sa mai taiem din cei inscrisi si sa fim mai drastici! am ajuns in faza in care daca vedem o masina cu sticker nsl care nu e in club il dezlipim pe loc!

Voi sunteti la inceput.. iar in legatura cu C3-ul ala normal ca poate fi inscris! am mai precizat, daca masina are un potential care sa reprezinte clubul in : expo/drift/burn/drag poate fi inscrisa!

26WRC 25-05-08 20:09

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 1552616)
[...] nu vad ce spectacol ar face un logan sau un clio .. sincer ![...]

sau un golf V de exmplu:p

All times are GMT +2. The time now is 03:25.

- Copyright 2026 4Tuning