Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   CATI CAI AU MASINILE VOASTRE ? (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/7479-cati-cai-masinile-voastre.html)

georgeb 15-09-05 20:45

Re:

Quote:

Originally Posted by \"andrei_b_t\"
Octavia I 150CP: Toyota Avensis 2.2 D-4D 150CP
Dece mai intrebati ce masina se stie doar georgeb=subaru

si dacia 1310 a cui e ?

pimp_lex 16-09-05 14:46

Re:

Quote:

Originally Posted by \"georgeb\"
1 noi nu suntem in SUA
2 da , intr-adevar punctul 1
3 sa vezi cat tin suspensiile de la un hyundai pe drumurile noatre pentru ca vezi pct 1
4 sunt banii mei si pot sa-mi iau si trabant de ei daca vreau
5 nu am sute de cp in acesti bani , doar 165, dar am preferat confort , pentru ca la aceeasi bani luam un WRX
6 va rog sa faceti experimente pe banii vostrii si sa va cumparati un hyundai :)
7 intre un legacy si un sonata la acceasi bani tu chiar ai cumpara o sonata ? atunci aplica punctul 6

1. Stiu, si ce legatura are exact cu discutia?
2. care punct unu? am presupus ca postului meu ai raspuns, si eu n-am scris pe puncte
3. Nu stiu cat tin. Tu stii? Ai ceva experienta in domeniu? Daca da, nu fi sfios. Si crezi ca drumuri proaste sunt numai in ro? Hehe, si vorbeam de misconceptii.
4. Evident. Am zis eu sa-ti iei tu altceva pt ca vreau eu? Fiecare e liber sa aleaga.
5.Ai preferat confort, excelent, dar eu comparatia o faceam cu Sonata, berlina ceva mai spatioasa ca legacy (confort+), mai bine echipata la aceeasi bani (clima 2-zone in loc de a/c, piele in loc de tesut tare si multe altele) (confort +), motor mai puternic si V6, nu 4cil (confort +), nu cu un WRX care e un econobox vitaminizat
6. Ce inseamna experimente?Experimente de ce? Nu e nici un experiment sa cumperi Hyundai, dar poate dai mai multe detalii despre treab asta cu experimentu
7. Eu? Da, evident, cel ;putin dupa datele de pe hartie. In Ro nu se poate pt ca nu e inca disponibil modelul V6 la Sonata si celalalt e mai slab ca un Legacy dar si mult mai ieftin deci nu se poate compara. Dar aici, da as lua Sonata, pt ca e bun AWD dar in preferintele/prioritatile mele AWD aduce mai putine avantaje decat avantajele pe care le ofera Sonata (pe unele le-am enumerat mai sus). Eu n-as cumpara o masina orbit de sigla de pe capota, ci le-as conduce si compara la fiecare detaliu si asa as lua decizia.

sponsoru 17-09-05 17:43

ptiu

100 cp.. :oops: si ca offtopic..de ce oare cei minori posteaza ca niste zmei care probabil au mutat masina in parcare sau au mers cu ea prin zonele neasfaltate :lol: e si adolescenta cu imaginatia ei..dar totusi ..intai trebuie sa ai plasticul acela magic si cateva zeci de mii de km ca sa aiu pareri pertinente cu privire la sofat..de liniute orice pustan e capabil dar pana la statultul de sofer e cale lunga..
scuze dak am batut campii :twisted: crazy frog :lol:

adrryan 17-09-05 21:03

Re: ptiu

Poate nu stii tu dar cei care \"posteaza ca niste zmei\" sunt copii rebeli ai patriei, cei care fura mashina (cand parintii dorm) si se duc la curse. Ai grija poate vei fi provocat si nu o sa stii pe unde sa te ascunzi. :twisted:

georgeb 20-09-05 20:15

pimp_lex ... viitoarea ta masina sa fie un huyndai iti doresc :)

am ales pe banii mei , sa-ti explic cum ? pai la aceasi bani , aceleasi dotari , un motor cu aceasi putere, am preferat masina care avea ceva in plus :) ok ? am comparat pe hartie si asa a iesit ,legacy > sonata :)

Flow 21-09-05 08:04

Lancia beta coupe HPE
2000 twin cam - 123 cp (momentan) :D

pimp_lex 21-09-05 16:13

Re:

Quote:

Originally Posted by \"georgeb\"
pimp_lex ... viitoarea ta masina sa fie un huyndai iti doresc :)

am ales pe banii mei , sa-ti explic cum ? pai la aceasi bani , aceleasi dotari , un motor cu aceasi putere, am preferat masina care avea ceva in plus :) ok ? am comparat pe hartie si asa a iesit ,legacy > sonata :)

mersi, e f posibil sa fie Hyundai, nu elimin posibilitatea dar voi vedea

imi place ce vagi sunt posturile tale in legatura cu subiectul, e ok insa, nu e nici o rusine in a alege o masina care are un raport pret/ce ofera mai slab decat alta, doar pt ca are acel \"ceva\" care-ti place tie. Asta se cheama a fi pasionat.

sa fii tu sanatos si sa-ti enjoy noua masina :wink:

georgeb 22-09-05 08:01

posturile mele sunt vagi doar aici , pentru ca mi-am spus oful pe alte forumuri , pe unul concurent, al carui adresa nu am voie sa o mentionez aici . :roll:

am povestit in prea multe pagini de ce subaru si nu alte masini, la ce bani sunt masinile, comparatii , bla bla bla ... mult de tot .

daca chiar esti interesat sa citesti iti pot da pe mp toate topicurile de pe celalat forum .

pimp_lex 22-09-05 18:36

desigur, as fi curios

si On-topic (ca am fost cam opff-topic ultima pagina), ce se intampla cu cei care au masini peste 200 cp, ca vad ca in Poll au votat dar aici sa ne zica si noua despre ce e vorba n-au binevoit!

EXKID 11-10-05 19:34

SUBARU Impreza WRX.2000 cm turbo.228 CP.

Psycho 11-10-05 19:45

Dacia Solenza 75 de ponei

alexmirica 12-10-05 14:17

Alfa 147 2.0 TS 150CP.

bil1706 20-10-05 20:13

k

Ford Taunus 1600 > cca 82-85 de cai ( very soon )

fishbone 21-10-05 03:58

Re:

Quote:

Originally Posted by \"pimp_lex\"
desigur, as fi curios

si On-topic (ca am fost cam opff-topic ultima pagina), ce se intampla cu cei care au masini peste 200 cp, ca vad ca in Poll au votat dar aici sa ne zica si noua despre ce e vorba n-au binevoit!

Probabil ca sunt cativa care posteaza asa ... fantezist. Confunda acest topic cu cele de genul:
ce masina are mama
ce masina mi-as dori eu

All-X 02-11-05 02:54

*

vW golf 2 GT - 90 calutzi si catziva manji care o sa creasca daca-i hranesc bine :lol:

All times are GMT +2. The time now is 20:23.

- Copyright 2026 4Tuning