![]() |
Re: AutoTuningShow 2 Satu Mare: pareri si sugestii
care aveti poze sau filmari va rog sa le postati indiferent de claritate.multumesc anticipat
|
Va anunt cu „drag” că s-a finalizat materialul oficial multimedia al AutoTuningShow2.
Deci, începând cu ziua de mâine se pot anunţa cei care doresc să-l obţină, un DVD (video) şi pozele (CD), numai aici şi numai acum! Se va putea obţine la redacţia 365hp. Ceea ce trebuie să faci: trebuie să vi şi să aduci o combinaţie de DVD/CD pe care se va înregistra materialul. Doresc să specific că fiecare primeşte materialul pe DVD/CD adus de el. Copierea este gratuită! cei care au răbdare pot aştepta până se execută copierea, cei care sunt mai nerăbdători pot reveni ziua următoare la aceaşi oră. Adresa: …Ioan Slavici 26. Cautati pe Attila Boot (intre 10.00 - 18.00) Pentru cei care nu ştiu dupa adresa ca unde se află redacţia pot găsi toate informaţiile necesare, inclusiv coordonate GPRS, pe lincul...http://www.365hp.ro/index7.htm |
Salut, eu cred ca o sa trec vineri pe acolo cu CD si DVD.
|
[QUOTE=attilaboot;1572121]Va anunt cu „drag” că s-a finalizat materialul oficial multimedia al AutoTuningShow2.
Deci, începând cu ziua de mâine se pot anunţa cei care doresc să-l obţină, un DVD (video) şi pozele (CD), numai aici şi numai acum! Se va putea obţine la redacţia 365hp. Ceea ce trebuie să faci: trebuie să vi şi să aduci o combinaţie de DVD/CD pe care se va înregistra materialul. Doresc să specific că fiecare primeşte materialul pe DVD/CD adus de el. Copierea este gratuită! cei care au răbdare pot aştepta până se execută copierea, cei care sunt mai nerăbdători pot reveni ziua următoare la aceaşi oră. Adresa: …Ioan Slavici 26. Cautati pe Attila Boot (intre 10.00 - 18.00) Pentru cei care nu ştiu dupa adresa ca unde se află redacţia pot găsi toate informaţiile necesare, inclusiv coordonate GPRS, pe lincul...http://www.365hp.ro/index7.htm problema mea este k eu sunt din baia mare cum ash putea sa primesc si eu dvd ul cu toate pozele si filmarile de la concurs?nu puteti sa mi le trimiteti prin curier si eu voi plati atat costul curierului cat si costul dvd-ului |
saqu aveti voi o idee mai buna cum ash putea intra si eu in posesia acelui material video?
|
baracuda lasa-mi o adresa unde sa til trimit ca daca tot trec pe acolo de ce sa nu cer si pt u. :P
Cred ca maine trec si eu pe acolo |
Quote:
|
Cateva poze de la TuningShow2
Descarcati de AICI! |
| All times are GMT +2. The time now is 12:13. |
- Copyright 2026 4Tuning