Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   My CaZaN (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/73282-my-cazan.html)

gyde 12-06-08 18:19

Re: My CaZaN

Quote:

Originally Posted by macarie_r (Post 1586104)
un sfat, da prostiile alea negre jos si pune niste bare nichelate ca da mai bine, sau daca te tine.. fara ;) bafta si spor la aranjat masinutza

da ai dreptate dar nu se pot face chiar asa de repede daca citeai de la inceput vedeai ca am intampinat niste probleme si tre sa vopsesc masina si ma zbat sa o fac cat mai repede catde cannavaro pot zice a iesit super masina oricum si cu dungi groase si cu subtiri tot dungi sunt si iesi in evidenta pe strada chiar zilele trecute am vazut un mosulica prin buc cu o dacie 1300 crem cu dungile albastre arata chiar marfa si mia zarit instantaneu in fata asa o sa fie si la tine acum o sa fii remarcat:))

cannavaro 13-06-08 19:39

stiu si eu dacia din bucuresti, am vazut-o pe la biila prin parcare avea B-XX-YKE la numar. Dungile nu sunt de ajuns, mai trebuie si alte modificari:D

gyde 14-06-08 18:54

oricum pt mosulica ala e prea buna masina arata cat de cat intrun stagiu bun:))

gyde 15-06-08 23:08

1 Attachment(s)
va plac ceasurile mele de bord sunt in constructie sper ca pe maine seara sa fie totul gata mai am niste indicatoare de montat becuri si e totul ok:D

Wlad 15-06-08 23:26

frumoase ;) chiar imi plac
bafta

gyde 16-06-08 23:41

stie cineva cum sa echilibrez si eu acele de ceasuri de logan daca mai scurtez din ele?

gyde 19-06-08 01:58

am si eu nevoie de o informatie daca ma poate ajuta cineva cum se schimba motorasul de la stergatoare ca vreau sa pun cu un singur stergator pe mijloc:) tre sa dau bordul jos?

gyde 19-06-08 19:59

nu mai imi zice si mie nimeni ce sa mai fac pe la masina ca mam plictisit de atata munca muncesc in fiecare zii la masinile altora si la a mea nu stiu ce sa ii mai fac:))

golidix 19-06-08 23:53

pe unde pot sa gasesc si eu stopuri jumi juma(nu pre ama incanta cele lexus stile) si vreau partea de sus alba si partea de jos rosie cum are si dacia rosie din poze.... daca stie cine-va imi poate da un pm please :X

gyde 20-06-08 01:10

nu stiu frate poti sa faci un thread nu la mine pe post ca eu am stopuri mici daca nu ai observat

golidix 24-06-08 10:21

scuze gyde dar am vazut ceva poze postate aici si de aia m-am derutat

gyde 25-06-08 00:03

2 Attachment(s)
Miam mai adus si eu aminte de dacia mea ce parere aveti cu evoluarea in 2 luni?

Messerschmitt 25-06-08 20:19

e fainutza rau dacia man..;)
Dar ar mere sa skimbi si barile acelea..(daca vrei)

gyde 25-06-08 23:29

in curand masina va ramane fara bari deja e in stadiul de vopsit:D si sper ca saptamana asta sa o termin
o sa arate altfel fara bari;))

cannavaro 26-06-08 03:23

2 Attachment(s)
Fara bari = trebuie sa dau gauri ptr semnale.. Ai grija sa astupi bine spatiile care raman dupa ce dai barile jos, gaurile ptr bari, etc.

Si evident ... :D
Dungi rosii.

All times are GMT +2. The time now is 15:26.

- Copyright 2026 4Tuning