Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov.html)
-   -   Masinile noastre, modificari, poze, detalii (https://forum.4tuning.ro/50-brasov/7297-masinile-noastre-modificari-poze-detalii.html)

LiviuTZ 17-02-06 19:59

Am si eu o rugaminte....nustitii pe cineva care sa faca numar de masina din actibild...este prea mare numarul in fata la mine si trebuie sa imi fac altu!!!!Va rog daca stiti ceva de asa ceva,anuntatima...........MERSI

Flow 23-02-06 18:58

Re:

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by \"LiviuTZ\"
Am si eu o rugaminte....nustitii pe cineva care sa faca numar de masina din actibild...este prea mare numarul in fata la mine si trebuie sa imi fac altu!!!!Va rog daca stiti ceva de asa ceva,anuntatima...........MERSI

pe strada iuliu maniu vis a vis de colgate & palmolive e un centru de printari care face si asa ceva

Syc@ 27-02-06 21:07

1 Attachment(s)
Noul Ambreiaj COX [

Horatiu 27-02-06 21:11

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Flow\"
Quote:

pe strada iuliu maniu vis a vis de colgate & palmolive e un centru de printari care face si asa ceva

politia se leaga de tine dak te vede cu numere d'astea? sau sunt legale?

asteptam sa vedem ambreiajul la \"munca\" :lol:

Catalyn 27-02-06 21:17

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Horatiu\"
Quote:

Quote:

nu sunt legale
eu l-am avut asa pe cel de pe fata..in bv era ok in afar ma mai opreau...mergi la noroc

Syc@ 27-02-06 21:31

2 Attachment(s)
Ambreiaj COX

Flow 27-02-06 21:35

Re:

Quote:

Originally Posted by \"catalyn\"
Quote:

Originally Posted by \"Horatiu\"
Quote:

Quote:

nu sunt legale
eu l-am avut asa pe cel de pe fata..in bv era ok in afar ma mai opreau...mergi la noroc

subscriu la ce a zis catalin
+ tare ambreiaju nene - abia astept sa l vad la treaba :D

Tataee_^ 01-03-06 14:51

4 Attachment(s)
Masina unui prieten, daca vreti date tehnice, tot ce stiu despre ea este faptul ca are 150 Cp, cutie manuala 5+1 shi c-am atat :lol: . Mai multe date sper ca va scrie proprietarul.....

Lucian 01-03-06 14:58

Frumoasa calibra .... parca a fost si prin CJ ... si prin Buc .

Cristty 02-03-06 09:53

3 Attachment(s)
Salut.In sfarsit am reusit sa ii fac si eu cateva poze la masina mea.Este un BMW 318i stock mai putin farurile Angels Eyes.Pe viitor poate o evacuare sport si ceva la exterior.

corrado-vr6 02-03-06 11:54

Sa-ti traiasca! :wink:

Dominic 02-03-06 18:31

Sa-ti traiasca!Sa o stapanesti sanatos si fara evenimente!

Syc@ 06-03-06 23:20

Re: Masinile noastre, modificarii, poze, detalii

2 Attachment(s)
Noua capota restilizata pentru
COX

Al3xius 07-03-06 18:45

La curse nu a bagat-o ...cel putin la legale nu :) ...a participat doar la un tuning show :)

corrado-vr6 08-03-06 00:08

PS- Despre taiat aerul sa inteleg ca ma provoci????:D

Flow : va rog mutati discutzia la provocari

All times are GMT +2. The time now is 00:29.

- Copyright 2026 4Tuning