![]() |
Re: Week-end Race George Dunareanu
deci sa inteleg ca pana acum sunt 6 concurenti?
|
s-au anuntat cam aproape de un sfert de grupa
|
Sigur Vin Mai Mute Masini,dar Oamenii Nu Prea Au Timp De Stat Pe Net.vin Si Eu,pt Grupa C.
|
Puteti sa ne tineti la curent cu ce inscrieri s-au facut pana acum: masina motor grupa ? ar fi ceva sa stim de la inceput cu ce ne batem...
|
deci mai e cineva care pleaca duminica dimineata???
sa mergem mai multi |
Sal
o sa fiu si eu ca spectator...ca imi plac masinile la nebunie....Succes la toata lumea care participa:):D:D:D:D:D:D
|
In sfarsit si cineva cu initiativa la Braila. Felicitari pentru eveniment si la mai mare! Voi veni si eu ca spectator! Multa bafta organizatorilor si participantilor!
|
Deci: cerere de inscriere completata (asta e clar), declaratie pe proprie raspundere sau imputernicire (?), copii de pe acte + acte in original (permis, C.I., talon, RCA sau dovezi)?->legat de accelerare.
Sugestie: Puneti in primul post un fisier cu TOATE actele obligatorii. Trebuie casca? Mai spunem si noi la lume dar nu prea stim ce. |
Din partea clubului MIDNIGHT RACERS vor fi prezente pentru cursa de accelerare cel putin 8 autoturisme....
|
Quote:
|
daca vine ambreiaju !!!! sunt si eu prezent..........
|
Sal
se va tine si o mica expozitie ?????:)..si unde...ma`r interesa:)
|
tare as vrea sa ajung si eu dar nu cred caam sa pot :(( oricum mai e pana atunci,poate ma orezint la liniute..hehe
|
Mei baieti vremea este cam schimbatoare... in caz de ploaie se mai tin cursele ? sau se amana ? Sa speram k vom avea un weekend insorit ;)
|
Quote:
Oricum se anunta lume destul de muta dupa cum imi suna telefonul. |
| All times are GMT +2. The time now is 10:11. |
- Copyright 2026 4Tuning