Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Fiat (https://forum.4tuning.ro/319-discutii-fiat.html)
-   -   Sfat Achizitie Stilo (https://forum.4tuning.ro/319-discutii-fiat/7274-sfat-achizitie-stilo.html)

Tudy 21-10-07 12:34

Re: fiat stilo

Da, is pe 16

yoonimeni 06-11-07 08:44

Tudy, are trapa daia meschera???

Tudy 07-11-07 15:05

Da, are :D

Tudy 11-11-07 00:03

1 Attachment(s)
Scuzati intarzierea :)

Jimmy_slide 12-11-07 08:53

trebuie sa fac ceva sa o rezolv si eu pe a mea, k nu mai pot...:chainsaw: :chainsaw: :chainsaw:

Tudy 13-11-07 09:36

Da... e pacat sa fie stricata.

Da cam cum se strica astea? Ce se strica la ele?

Jimmy_slide 13-11-07 09:49

am inteles ca la a mea cablurile care trag geamurile nu mai sunt bune...nu stiu cum...nu stiu de ce...Oricum n-am vazut niciodata cu ochii mei cum se trage trapa:x

Tudy 14-11-07 00:51

Hmm... cablurile nu mai sunt bune?
Ar trebui vazut care-i exact sistemul. Trebuie sa fie acolo ceva reparabil.

yoonimeni 14-11-07 09:12

am inteles ca la a mea cablurile care trag geamurile nu mai sunt bune...nu stiu cum...nu stiu de ce...Oricum n-am vazut niciodata cu ochii mei cum se trage trapa

jimmy.. sa inteleg ca u ai trapa da nai deschiso niciodata???
makar asa de curiozitate???
de cat timp ai masina??

Jimmy_slide 14-11-07 12:53

niciodata...din mai...odata am dat un geam de la trapa jos:-) o sa vad la primavara ce o sa fac

Tudy 15-11-07 15:04

Quote:

Originally Posted by yoonimeni (Post 1198503)
jimmy.. sa inteleg ca u ai trapa da nai deschiso niciodata???
makar asa de curiozitate???
de cat timp ai masina??

N-o deschis-o ca nu o putut nu ca nu o vrut :lol:

yoonimeni 16-11-07 18:29

vretzi sa stitzi de ce??
de la praf, mizerie si vasilina intarita de la intemperii... gripeaza cablurile de tragere( niste chestii mici pe lateralul trapei)si nu le mai lasa sa plece.
atata timp cat nu sunt rupte... navetzi probleme.
cam ce faceam yoo cand aveam aceiasi belea:D
prima parte .. dain cate atzi oblservat se ridica...
daca ridicare nu este completa( pana sus) aceasta are un mecanism de blocare pt retul trapei.. care se pliaza pana in spate
ce e de facut:d
impingi usor prima bucata... suficient cat sa simtzi la mana ca a cuplat
dupa care .. daca restul de trapa nu se pliaza pana in spate.. incearca sa impingi usor de laterale( impingerea se face de jos in sus.. adica daca stai pe scaunu soferului.. cam asta e miscarea)

de retinut... fiti gentili... deoarece e de stiut.. sunt din plastic... deci... nu abuzatzi ca aveti sanse sa ramaneti cu ele in mana( sanse cam de 10%)
bine... yoo am vreo 65 de kile... deci... :d
impinge usor te rog...

cam atat.. daca e ceva .. da un messaj si ma risc sati mai explic
have fun

Jimmy_slide 17-11-07 18:11

Mersi mult!Incerc, dar treaba e ca asta vara se blocase si prelata care se trage peste trapa si au tras-o peste la autoitalia si au blocat-o acolosa nu se mai miste (solutii romanesti).acum ca mi-ai zis trebuie neaparat sa ma duc la un electrician:D

Tudy 17-11-07 22:34

Succes Jimmy :D
Sa ne ti la curent.

ralucucica 26-11-07 18:40

Buna, sper ca ma puteti lamuri si pe mine cu un raspuns la o intrebare...
Sunt posesoarea unui fiat stilo coupe de 1,6, 16V, 105 CP, benzina, dar nu prea sunt multumita de ea...recunosc ca mi-a placut super mult designul ei si nu m-a interesat cand am cumparat-o detaliile tehnice...care ar fi problema?
Am impresia ca totusi ea nu fuge cum am auzit ca ar trebui...se spune despre ele ca sunt motoare "nervoase" sau ma rog sunt destul de vioaie...
Sincer nici nu ma pot infinge intr-o depasire ca nu are un demaraj care sa ma ajute....si multe altele....ambreiajul tine cam sus si cred ca nu e in regula...
Recunosc ca nu am condus alta la fel sa fac o comparatie dar am vazut prin oras si parca a mea e cam lenesa....Voi ce credeti ca ar avea sau cum sunt ale voastre?
AAAAAA.......si imi puteti detalia, cei care spuneti ca ar trebui evitat fiatul de 1,6? :rolleyes2 .......adica care ar fi "hibele", problemele sa stiu si eu la ce sa ma astept...:)
Multumesc mult!

All times are GMT +2. The time now is 17:07.

- Copyright 2026 4Tuning