Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   VW Passat - By Alin (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/72064-vw-passat-by-alin.html)

Jok3r K10 02-05-08 23:19

Re: VW Passat

Quote:

Originally Posted by ByAlin (Post 1511397)
mai am ce va de lucru la interior(dar cind vin acasa,acuma sunt la Paris) si apoi o sa fie puse si poze
+o prezentare detaliata gen "ALBERTO";););)

Ok ...o asteptam!!!

Ali_ump 15-05-08 16:02

Hai Aline ...cand te intorci din tarile calde?

Jok3r K10 05-06-08 15:16

http://volkswagen.anunturi-auto.4tun...di-173950.html

Ali_ump 05-06-08 16:45

De vanzare....hmm...dar cam mult!

buddy_lexx 05-06-08 16:55

hmm da ce are el modificat la motor???k asta nu cunosc? care stie sa `mi zica si mie :D

anuntul e pe bune???

nu inteleg un lucru..dupa ce investesti asa de mult intr`o masina o mai si vinzi.. si de obicei cam iesi in pierdere ..dar asta`i decizia lui nah :D

Nartik 05-06-08 18:18

Nu cred ca e pe bune..adik..cand dai o masina la vanzare...pui poze care sa o avantajeze si multe informatii despre masina.
Eu cred ca s-a trezit vro' unu' care are chef de caterinca..sau care se plicitseste in fata pc-ului.

RapJustin 06-06-08 07:54

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 1573660)
hmm da ce are el modificat la motor???k asta nu cunosc? care stie sa `mi zica si mie :D

anuntul e pe bune???

nu inteleg un lucru..dupa ce investesti asa de mult intr`o masina o mai si vinzi.. si de obicei cam iesi in pierdere ..dar asta`i decizia lui nah :D

defapt nu nici unu din numerele de telefon puse acolo nu ii apartin lu` Dan, si nici adresa de email nu este alui. prin urmare imi e greu sa cred k isi v-a vinde masina.

ByAlin 05-07-08 23:50

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 1573660)

anuntul e pe bune???

a fost o gluma proasta

Ali_ump 09-07-08 13:31

10 Attachment(s)
Poze recente.....;)

morpheusmaster 09-07-08 23:29

ALIN, ASA DA!!!! Cateva sfaturi????

1) Ar merge si plafonul vopsit in portocaliu....ar completa tot interiorul.
2) Volanul (invelit cu banda izolir)...ar merge schimbat...e prea frumoasa masina in rest...si cu asa volan...
3) Masina nu e deloc kitch...e fff frumoasa...dar presurile alea portocalii sunt kitch...ai putea merge la materiale de constructii si cumpara 2 mp2 de tabla din aluminiu striat si decupezi frumos la forma si pui asa sau vopsesti alea in portocaliu si le pui ;) asa

atunci ar fi de nota 11, acum e de 10 :D...multa bata in continuare la proiecte si sper ca remarcile sa nu te fi deranjat.

P.S. a inceput sa se duca putin vopseaua de pe frana de mana?

ByAlin 10-07-08 00:16

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 1637735)
ALIN, ASA DA!!!! Cateva sfaturi????

1) Ar merge si plafonul vopsit in portocaliu....ar completa tot interiorul.
2) Volanul (invelit cu banda izolir)...ar merge schimbat...e prea frumoasa masina in rest...si cu asa volan...
3) Masina nu e deloc kitch...e fff frumoasa...dar presurile alea portocalii sunt kitch...ai putea merge la materiale de constructii si cumpara 2 mp2 de tabla din aluminiu striat si decupezi frumos la forma si pui asa sau vopsesti alea in portocaliu si le pui ;) asa

atunci ar fi de nota 11, acum e de 10 :D...multa bata in continuare la proiecte si sper ca remarcile sa nu te fi deranjat.

P.S. a inceput sa se duca putin vopseaua de pe frana de mana?

interioru nu e gata ,tot ce ai remarcat este luat deja in calcul +altele[/B]

morpheusmaster 10-07-08 00:26

oky doki, succes in continuare!!! Masina merge spre perfectiune :)

Ali_ump 10-07-08 10:03

Volanul era imbracat in plus ..dar cred ca s-a deteriorat si ...de asta e cu banda ...

ByAlin 10-07-08 20:01

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 1638278)
Volanul era imbracat in plus ..dar cred ca s-a deteriorat si ...de asta e cu banda ...

crezi rau ,e alt volan(MOMO)care trebuie facut

Scarto 11-07-08 11:30

Pana la urma .. la motor are ceva modificat sau .. doar exterioru?

All times are GMT +2. The time now is 06:27.

- Copyright 2026 4Tuning