Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Evenimente Auto (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto.html)
-   -   Stickere si odorizante pt toata lumea (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto/71461-stickere-odorizante-pt-lumea.html)

Io4rap 23-04-08 14:02

Re: Stickere si odorizante pt toata lumea

Quote:

Originally Posted by Vyk (Post 1497828)
Stickerul conteza prea putin. Esential este ceea ce se "ascunde" in spate lui. Pasiunea pentru frumos, motorsport, modificari, TUNING. 4-Tuning. Este ceea ce ne uneste. Daca sunt varzalai care il lipesc ca da bine, noi sa fim sanatosi. De din astia dai peste tot. Nu merita sa ne pierdem vremea cu ei.

Si daca tot vorbim de pierdut vremea, cred ca topicul a devenit cam useless. Deja a dat spre sectiunea "discutii diverse".

da ma da cum te simti tu k unu care chiar face asa ceva din pasiune si stie ce inseamna 4tuning knd il vezi pe un taran ca trece pe langa tine si are si el sticker?

Billy c25xe 24-04-08 16:24

Salut! Sper ca nu deranjez , as dori sa ma inscriu si eu pentru 4 stickere si 2 odorizante. Numai bine!

OpReA 25-04-08 13:12

acum nush ...dar ... care stickere?care odorizante?:lol:

Billy c25xe 25-04-08 13:21

Nu este nici o tragedie daca nu se mai dau. Da stii cum este romanu' , daca este pe gratis , buluc cu totii , dar daca este pe bani mai greu. Momentan nu am masina si nu ma agit , le voiam pentru verii mei.

Co5m1n eXtreme 25-04-08 19:18

asteptam omu cu stickere si odorizantele ....... speram sa viziteze forumul curand :)

laguna1 29-04-08 22:48

Nu stiu daca am inteles eu bine dar s vb de stickere -le 4 TUNING cele galbene da?
Poi nu se mai gasesc si in revista ?
Aviz pt poti doritorii .....Eu de acolo am luat .......

OpReA 30-04-08 10:23

la 4td era o promotie...la fiecare revista cumparata dadeam si sticker cu odorizant...dar noi vb aici de restul de stickere si odorizante de atunci...la revista gasesti numai la nr 6 parca:-S

webcathos 04-05-08 20:38

Pai si se mai dau sau nu?Vream si eu 2 stickere si 2 odorizante... :).Suporti de numar?Le platesc daca este nevoie!!!!

Danutz Bratosin 05-05-08 14:25

Quote:

Originally Posted by Io4rap (Post 1498670)
da ma da cum te simti tu k unu care chiar face asa ceva din pasiune si stie ce inseamna 4tuning knd il vezi pe un taran ca trece pe langa tine si are si el sticker?

asa imi bag eu unghia in gat...cand vad cate un cioflingar ca trece pe langa mine cu un harb de masina care sta sa-i cada rotile si care n-are habar ce e ala tuning si cand te uiti in luneta lui vezi ca are sticker cu 4TUNING:???:...si eu care imi bat creeri pe aci pe forum sa fac rost de unul raman:|.......ca nu am de unde sa iau:cry::x

OpReA 06-05-08 12:00

deci...pe 31 mai-1 iunie ce faceti?eu ma tot gandesc la intalnirea aia...si dak trecem si de luna asta fara sa dak stickerele si odorizantele deja devine absurd...au trecut aproape 3 luni de la eveniment...mai avem putin si se aproprie 4tuningfever....trb date stickerele...

CT-07-APV 06-05-08 12:30

3 luni a fost cumva in februarie expozitia??? eu parca am fost in alta luna la Bucuresti

Danutz Bratosin 06-05-08 13:13

Quote:

Originally Posted by CT-07-APV (Post 1517667)
3 luni a fost cumva in februarie expozitia??? eu parca am fost in alta luna la Bucuresti

in martie a fost...pe 15-16 martie;)

Oprea...eu ma gandesc deja cum sa-i ciordesc sticker-ul lu' unu care parcheaza in apropiere de mine....tot stam si asteptam..pana la urma luam masuri drastice:lol::lol::lol::lol:

OpReA 06-05-08 18:42

pe 15 mai ... se fac 3 luni...am aproximat si eu...nush,sunt destul de multi care inca mai doresc sticker...pe mn ma intereseaza mai mult odorizantele...ca am avut doar vro 3;))si imi placea mirosul lor:)deci...astept comentarii la propunerea mea...sau sariti voi cu alta ;)

Danutz Bratosin 06-05-08 18:45

pai dak le mai tine gratzian mult sa nu expire dreaq:lol: ca dupa se duce si mama lui de miros:)

Io4rap 06-05-08 18:46

e dus de mult cred :)) oricum la mn a mirosit vreo 3-4 zile :))

All times are GMT +2. The time now is 21:55.

- Copyright 2026 4Tuning