![]() |
Re: Miss Popularitate - 4Tuning Days 2008
numai bunaciuni:D
|
......n-as putea sa votez mai multe fete odata.....
|
10 Attachment(s)
Si poza mea e cam irelevanta, asa ca mai postez cateva. As fi pus unele profesionale, insa n-am voie, fiindca participa la concursul fata & masina :-)
LAVINIA DADARLAT |
profesionale = photoshop :)
|
Sau facute de un fotograf profesionist ;)
|
mai lasati ne cu fetele astea albe neingrijite..care nu fac un solar..o sala..stau p masini pt niste amarati d bani...mai sunt si urate...2-3 frumoase atat...
|
Eu ink nu am acordat votut fiindca imi este foarte greu,majoritatea fetelor sunt suuper dragutze,toate erau puse pe fkt poze(te lasau sa faci poze cu ele) :) a nu se inteleg gresit :) dar totusi intrebarea mea ramane fata imbracata in politista de langa evo 9 nu a participat sau macar cea de lanag 350 z u ala negru,o brunetica super simaptik
|
Quote:
|
Luiza Cepes fratilor.... intr-adevar a fost cea mai amabila si fara fitze cum erau mai toate de pe acolo. intr-adevar cum spunea si baiatu' din brasov nu e poza cea mai reprezentativa. mai postase el cateva marfa. mai baga tata daca mai ai!
|
Quote:
Nu conteaza, lumina era extrem de proasta la salon, daca le faceam cu F4 (cat stie 17-40 L un obiectiv extrem de oK) aveam timp de expunere 1/15, 1/10 ceea ce inseamna ca daca esti si chirurg ies un pic miscate, d-aia cred ca m-au injurat multi cand rasfiram trepiedu printre masini :D deci fara PS (Photoshop) nu faci mare lucru |
eu am votat cu iulia...mi se pare frumusetea cea mai naturala si sunt sigura ca si nemachiata arata foarte bine...
|
|
Lavinia e super :D ! din toate punctele de vedere :D ! Eu am votat-o !
|
Quote:
|
va rog sa aalegeti o alta poza cu iulia
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:45. |
- Copyright 2026 4Tuning