![]() |
Re: Ivan's R 5 gt Turbo
si aia este presiunea de iarna sau de vara???:D
|
mersi mult
eu pentru un renault 18 turbo am nevoie |
admir oamenii care incearca sa faca motorul cu care a fost scoasa masina din fabrica :D app: dati o idee de unde iau jiglere noi !!!
|
Merci! vezi ca le poti lua si de la reprezentanta Renault, se aduc pe comanda si sunt 100% originale.
|
Quote:
|
am gasit jiglerul care l-am pierdut(cel de amestec) pe cgbmotorsport 4.99llire...
restul nu am de ce sa le schimb fiindca masina a mers inainte ...ms mult si incantat de cunostinta:lol: |
bravo man, sa zici daca mai ai nevoie de ajutor cu carburatorul.
|
be sure..:D
|
13 Attachment(s)
am fost cateva zile prin Paris si am prins urmatoarele frantuzoaice si nu numai. Enjoy:
|
Tare rau mini-ul alb.
R5 roz.... e caterinca :lol: |
s-a pus praful pe aici.... intre timp au mai fost schimbate urmatoarele:
Am pus o turbina mai mica, ce incepe sa faca presiune de la 2000 dar poate si peste 1.6 bari, evacuare marita ca cea veche ma limita, galerie stock, deaorece aia "tuning" a cedat, am instalat un shortshift, mai multa benzina...etc O sa pun niste poze cand am timp. |
pe scurt are cam 220 de cai la roata...ce modest :D
|
poate daca nu plecati prin concedii...poate se mai face vreo intalnire renault in special de r5-uri...as dori sa vad si eu masina..sau masinile:) in rest iti urez succes in continuare si felicitari pentru cele realizate pana acum!
|
Quote:
cum iti ziceam, arata foarte bine masina :D Quote:
|
Merci de aprecieri.
Ionut e optimis, n-am facut dyno dar nu are 220. De intalnit in weekend, ca seara mai greu cu timpul... |
| All times are GMT +2. The time now is 16:46. |
- Copyright 2026 4Tuning