![]() |
Re: Desene de mana
7 Attachment(s)
ati uitat topicul asta:)....cucule...mai pune si tu creionu la treaba:>......
revin cu alte desene....saptamana asta...dar nam baterii la camera sa le descarc:)) |
numa hiundai nu e ala:)))
oricum frumoase imi place porscheu` |
seamana picanto ala. Dar e facut cu indigo:)
|
:))...da e indigo de culoarea creionului...sti tu hb:)....da ala e hyundai dar nu seamana pentru ca am facut kitu ala:)):-?
|
1 Attachment(s)
scuzati rezolutia...dar nu am cu ce sa fac pozele momentan..decat cu webu`...
---------------------------- vor continua.... |
1 Attachment(s)
... ok dar de aceasta masina ce parere aveti in legatura cu culoarea ... pentru ca e prima masina pe care o fac in culori si sa stiti ca masina nu e finalizata si poza e de rezolutia telefonului ca mi sa stricat camera dar va voi face si cu ea gata cum voi putea mai repede ..... astept pareri......
|
poza?:???:
|
:))acum posteaza desenu asta pe foarte multe forumuri:)) vrea sa devina artist baiat:)....glumeam@-)
|
nu vezi ma L4ur`e ce culori impresionante Are:lol: glumeam
@pepePomisor: ..data viitoare....cand dai "post reply", dupa ce scri ce ai de scris....undeva mai jos scrie "manage atachaments'' si dai acolo:D si apoi sti si tu:| un mic tutorial pentru pepepomisor:)) |
1 Attachment(s)
Quote:
|
8 Attachment(s)
:)...
|
astea sunt a le lu` rainman?
:)) ..aia cu pebbles and bam bam :)) am vazuto la el la avatar :D |
da...nu are rost sa dau edit pentru ca deja e un post:|....din greseala am pus-o peaia:)
|
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...9&d=1221419054 corrado....facut de naitzu:)....mia pierit curajul sa ma particip la challenge:))... cucule...daca desenezi si tu desenez si eu...pana pe 25:)
|
Quote:
atunci cand am zis ca vor mai urma.... mai desenasem un golf 5, un cap tractor si 2 motoare si a venit retardata de mama si mi`a mototolit toate desenele si lea dat foc :|:|:| |
| All times are GMT +2. The time now is 19:26. |
- Copyright 2026 4Tuning