Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   LifeStyle & (I)legale & intalniri (https://forum.4tuning.ro/20-lifestyle-and-legale-and-intalniri.html)
-   -   ProTV: Curse ilegale de maşini în centrul Bucureştiului (https://forum.4tuning.ro/20-lifestyle-and-legale-and-intalniri/70591-protv-curse-ilegale-masini-centrul-bucurestiului.html)

some 12-03-08 10:27

Re: PROTV: Curse ilegale de maşini în centrul Bucureştiului

bag seama cand dai o liniuta adaptezi masina la viteza/conditiile drumului ???? acuma te tot iei de mine ca mi-am dat parerea in legatura cu ce ai zis tu ******? cand dai o liniuta te duci pana intr-o limita de viteza frate ? ******

Iti doresc sa ai noroc sa nu ****** cu liniutele tale ;)

dolb 12-03-08 10:31

Quote:

Originally Posted by some (Post 1418809)
bag seama cand dai o liniuta adaptezi masina la viteza/conditiile drumului ???? acuma te tot iei de mine ca mi-am dat parerea in legatura cu ce ai zis tu ******? cand dai o liniuta te duci pana intr-o limita de viteza frate ? ******

Iti doresc sa ai noroc sa nu ****** cu liniutele tale ;)

stai asa sa o luam de la inceput
tu ai zis: daca eu circul pe strada LINISTIT si se dau unii cu liniuta si intra in mine - eu la asta m-am referit cu conduita preventiva! la asta m-am referit sa iti adaptezi masina la conditiile de drum si sa ii feresi pe cei cu liniuta! daca nu intelegi bine , nu e treaba mea

some 12-03-08 10:38

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 1418038)
pai nene, daca tu nu sti sa conduci e problema ta! nu te-a invatat la scoala de soferi sa ii feresti si pe altii??

uite ce ai scris tu.. din asta nu am inteles ca EU ca ar trebui sa ii feresc pe cei care dau liniute si chiar nu mi se pare corect ca eu sa ii feresc... in fine.. nu isi mai are rost discutia ca este offtopic :D

bafta

dolb 12-03-08 10:51

bine, atunci tu stai pana vin masinile si intra in tine, ca in cazul meu o sa ma dau la o parte si nu voi avea probleme!

nutzuXXL 12-03-08 10:52

:)) chiar penibili astia de la pro tv . ce exagereaza ...
"masini pregatite pt curse" , " soferii coboara, discuta despre organizarea curselor ilegale " ... poate comentau telenovela de pe acasa , nicidecum curse ilegale... "linia de plecare" , eu nu vad linia asta de plecare in videoclip , nu vad unde se da startul , vad doar niste masini care merg pe strada ...cat despre montaj , e mai ceva ca in 2fast2furios ...

zapp_ecko 12-03-08 11:02

sincer nu stiu cum sa zic dar o masina filmeaza in parcare apoi o alta masina filmeaza startul si la sfarsit hopa politia care INTAMPLATOR era acolo. nimeni nu se asigura nimeni nu stie nimik. nu vi se pare putin cam suspect?
De ce ar filma in parcare sunt zezi de masini in zeci de parcari care seara de seara se unplu cu tineri care de multe ori stau de vorba si atat. 2 cum ar fi ajuns radarul de la start inaintea lor exact in locul de unde au plecat si 3 de unde stiau sa se opreasca politisitii in capatul keiului, nu imi spune ca si ei isi dadeau intalnire in parcare. deci cineva a stiut, sincermunca politiei facuta murdar, murdar din cauza faptului ca cel care a turnat e printre noi si probabil ca fata de altii care nu mai au permise acum sta si isi savureaza prima de salariu.urat, prea urat.

dolb 12-03-08 11:06

Quote:

Originally Posted by zapp_ecko (Post 1418876)
sincer nu stiu cum sa zic dar o masina filmeaza in parcare apoi o alta masina filmeaza startul si la sfarsit hopa politia care INTAMPLATOR era acolo. nimeni nu se asigura nimeni nu stie nimik. nu vi se pare putin cam suspect?
De ce ar filma in parcare sunt zezi de masini in zeci de parcari care seara de seara se unplu cu tineri care de multe ori stau de vorba si atat. 2 cum ar fi ajuns radarul de la start inaintea lor exact in locul de unde au plecat si 3 de unde stiau sa se opreasca politisitii in capatul keiului, nu imi spune ca si ei isi dadeau intalnire in parcare. deci cineva a stiut, sincermunca politiei facuta murdar, murdar din cauza faptului ca cel care a turnat e printre noi si probabil ca fata de altii care nu mai au permise acum sta si isi savureaza prima de salariu.urat, prea urat.

stiu ca pare suspect dar nu este!

acum un an ..nu dau nume unde s-a organizat o liniuta importanta! venisera multe masini, locul era bun si printre noi era si un logan GALBEN de care nu stia nimeni nimic, nu ai fi banuit ca era de la POL, si statea loganasu linistit si ii filma pe toti pana a venit unu la el si ii zice: "hai ba te dai? cu cine te bag" de atunci iti inchipui ce urmariri au fost!

Kiki 12-03-08 11:18

ideea de baza este....
atata timp cat se fac curse ilegale seara noaptea pe drumuri publice ne expunem riscului, uneori scapam alteori ne frig, nu sunt fericit ca am dosar si altele dar asta este... am 19 ani nu imi convine....dar cine se da la curse risca... noi am picat acum de papagali asta e cert...pt ca nu a fost nimic am deja un avocat bun...si sa speram ca o sa iasa bine asa cum le urez la toti... bafta si sa fie pe pozitii tari NU AU PROBE ADEVARATE

dolb 12-03-08 11:21

Quote:

Originally Posted by Kiki (Post 1418902)
ideea de baza este....
atata timp cat se fac curse ilegale seara noaptea pe drumuri publice ne expunem riscului, uneori scapam alteori ne frig, nu sunt fericit ca am dosar si altele dar asta este... am 19 ani nu imi convine....dar cine se da la curse risca... noi am picat acum de papagali asta e cert...pt ca nu a fost nimic am deja un avocat bun...si sa speram ca o sa iasa bine asa cum le urez la toti... bafta si sa fie pe pozitii tari NU AU PROBE ADEVARATE

ma, io-ti urez bafta maxima! si arde-i pe gabori

ar_66_rau 12-03-08 11:42

Quote:

Originally Posted by Kiki (Post 1418902)
ideea de baza este....

BAFTA!!!!!!!

negoitacata 12-03-08 11:51

Bafta ..sa iasa cum vrei u ..nu cum vor ei;)

Kiki 12-03-08 12:18

ei scapa mai usor...pt ca nu au fugit...asa mi-a zis avocatu meu... e chiar usor cazul, are multe gauri legea dar la mine e mai naspa oricum pana nu se solutioneaza cazu... nu se intampla nimic...asa ca...doar mie mi-a fost luat permisu pt fuga atat dar sa vedem ce o sa iasa dupa pronuntare si daca nu iese bine pt mine fac recurs... cel putin 2-3 ani direaza asta pt ca sunt zeci de amanari...asa ca tre sa invingem sistemu...solutia-> avocat perspicace si cu sange in instalatie

tox 12-03-08 12:23

da... nimeni nu s-a dat :)

cand o sa intelegeti ca astia stiu exact tot ce faceti unde mergeti si de ce ? mai ales cei din cluburi, si cei cu masini care "sar in ochi" si stau prin locurile filate de capetele de creta .. nu tre sa fie logan rosu sau galben cu AUB sau AOE la nr, pentru informatii, gaborii au si alte masini la filaj ce includ: ford focus ST, BMW 3/5, etc iar pentru planul de amenzi si dosare penale iesite pe rol la parchet ce includ prime la salariu si gradatii...ce nu ar face ?

nu tre sa va mire nimic, exemplu stupid:

s-a inchis regia, singurul drum de acces fiind cel de pe strada cu R2. Ok pana aici, dar dinspre Grozavesti e interzis..poti sa vii doar din regie incoace.

Ca sa vezi ce-au facut ? in weekend, ca se duce lumea la club, passatu la mijlocu strazii, intrai pe interzis te amendau. Sa-mi ziceti si mie daca nu cumva aveti prin spatele blocului strazi cu interzis pe care intrati frecvent de ani de zile si nici macar un gardian public nu v-a intrebat de sanatate...

Nu va mai zic ca pe mine m-au lasat fara talon ca am folie, cu tot cu autorizatia de la expert detailing si NU pentru ca aveam pe fata, ci ca era prea neagra pe luneta... iti vine sa razi cateodata

cat despre curse...singura metoda de a te "distra" un pic, e sa dai de vreo unu prin oras, adhoc acolo la semafor, sau la legale.....Dar dupa cum se stie, si la legale, selectiv cand plecai, te intrebau de sanatate...de jantele daca sunt in talon, de aia, de aia...

tox 12-03-08 12:24

Quote:

Originally Posted by Kiki (Post 1419036)
ei scapa mai usor...pt ca nu au fugit...asa mi-a zis avocatu meu... e chiar usor cazul, are multe gauri legea dar la mine e mai naspa oricum pana nu se solutioneaza cazu... nu se intampla nimic...asa ca...doar mie mi-a fost luat permisu pt fuga atat dar sa vedem ce o sa iasa dupa pronuntare si daca nu iese bine pt mine fac recurs... cel putin 2-3 ani direaza asta pt ca sunt zeci de amanari...asa ca tre sa invingem sistemu...solutia-> avocat perspicace si cu sange in instalatie

stii cum e cu procesele ? eu am avut unul din 2001 pana acum :) boala lunga moarte sigura... dar nu si atunci cand stai cu permisu pe bara ...

no limits design 12-03-08 12:43

ce prostie frate ..... eu chiar cred ca daca ar fi conditii pentru curse legale ( macar o pista ca lumea) nu cred ca ar mai fi atatea curse ilgale

All times are GMT +2. The time now is 07:59.

- Copyright 2026 4Tuning