![]() |
cat de tare e martzanu' ala...
|
Re:
Quote:
|
Re:
PAREREA MEA ESTE K MASINA ASTA ARE SUSPENSIILE DISTRUSE NU K AR AVEA HIDRAULICE.AUZI U HIDRAULICE IN ROMANIA :lol: :yikes:
|
ditamai S-classe si nu are bani de suspensii ?.. si chiar asa de distruse sa fie ? io nu cred k sunt distruse.. i`a facut ceva.. :yes:
|
4 Attachment(s)
iata la ce am \"lucrat\" eu in ultimul timp.....nishte jante Borbet CW pentru masini de teren......am modificat capacurile shi am lipit logo-uri Brabus.....sper ca nu am facut un kitsch!!!! :lol:
|
shi pe ce mashina vrei sa pui aceste Borbet ???..asha de curiozitate...
|
pai daca am pus logo-uri Brabus....pe un Brabus.....Duuh! :lol:
finished........urmeaza poze... |
Re:
Quote:
|
lasal ca cu 200.000 bagati in motorina el se plimba o seara eu ma plimb o ora..:))
|
pai cu monstrul ala..cred si eu.. :lol: cati ponei ai pe el ? si cmc ?
|
Da drupare ! Da face 2 face roata se invarte :wink:
|
1 Attachment(s)
poate cineva sa-mi spuna ce culoare are golful asta?doamne cat de bine arata doar cu jentzile alea si cu asa culoare... :shock:
|
maroniu, drq s`o ia!! e super belea atat mashina cat shi culoarea! nice rims 2!!
|
accea nu e cumva culoare aia care e printre cele mai scumpe din lume ?? era parca vreo 3000 $ litrul :roll: cica are vreo 15 nuante de culori depinde unghiu din care te uiti :wink:
|
poi Rechinu` are un motor de 2000cmc cu pistoane si chiuloasa de 2300 cmc si undeva pana in 130 Cp un consum dat de producator de 12% , care il respecta cu strictete :) :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:23. |
- Copyright 2026 4Tuning