Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Matiz din 2003, "restaurat" in 2007 (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/68484-matiz-2003-restaurat-2007-a.html)

Io4rap 27-06-08 20:36

Re: Matiz din 2003, "restaurat" in 2007

Quote:

Originally Posted by Snapy_xxl (Post 1616519)
Sa nu-l faci asa de secret incat nici tu nu o sa mai stii unde l-ai pus. Pentru ce secret? Este un simplu buton care deschide portbagajul...Doar nu e seif..

:)) si daca am un seif in portbagaj? :P nu trebuie sa fie secret doar ca vreau sa nu fie la vedere. De parca nu stii cum e lumea... ia uite un buton nou... hai sa`l apas :))

L4uR 17-07-08 12:36

am vazut jantele astea si pe un mercedes:)......sunt frumoase:)

topser 17-07-08 16:45

@razvan - ti-au venit capacelele din centru jantei ?

coman razvan 17-07-08 19:22

Quote:

Originally Posted by L4uR (Post 1650141)
am vazut jantele astea si pe un mercedes:)......sunt frumoase:)

Da..o fi! Daca il mai vezi fa-i o poza!
Quote:

Originally Posted by topser (Post 1650577)
@razvan - ti-au venit capacelele din centru jantei ?

Nu au venit inca! :???: Sper sa vina candva...:???::???::???:

manu_96xls 29-07-08 21:21

Razvane urata masina ai, era urata si la inceput, dar dupa ce i-ai vopsit spoilerele verzi, si celelalte modificari aduse, ai facut-o lata.:sad:
Jantele sunt foc de urate, nu as pune asa ceva pe masina , nici batut.:|
Doar n-ai crede tot ce spun:lol:
Stii ca-mi place super mult cum a ajuns, numai modificari facute cu bun gust.:D
Ai grija de ea si sper sa o vad cat mai nervoasa.;)

La urmatorul post de genul presimt ca nu o sa mi se mai inchida usa frigiderului:lol::lol:

te rog sa nu mai scrii cu alb, pe alb

coman razvan 29-07-08 21:24

Multumesc Emanuel! Acum masina e in service...mici ajustari! Revin cu informatii si poze in cateva zile! :) :rolleyes2
p.s.: nu am carne, ca inca nu am taiat porcul! 8)

WOLFI3 31-07-08 23:48

sal tati!!! Am si io o intrebare si o sugestie;)
1. explicami si mie ce iti trebuie pt. deschiderea portbagajului de la buton.....toate accesoriile si cat e de greu operatiunea!!
2. am o cutie pt. portbagajul Matizului...pt. subwoofer!!! imita chiar forma portbagajului si dupa parerea mea este super frumoasa!!! daca te intereseaza pm!! II bine coonceputa pe o parte are loc pt. trusa instinctor si triunghi si pe partea cealalta pt. amplif;))

SPOR LA TUNARIT!!!

coman razvan 31-07-08 23:59

Quote:

Originally Posted by WOLFI3 (Post 1673144)
sal tati!!! Am si io o intrebare si o sugestie;)
1. explicami si mie ce iti trebuie pt. deschiderea portbagajului de la buton.....toate accesoriile si cat e de greu operatiunea!!
2. am o cutie pt. portbagajul Matizului...pt. subwoofer!!! imita chiar forma portbagajului si dupa parerea mea este super frumoasa!!! daca te intereseaza pm!! II bine coonceputa pe o parte are loc pt. trusa instinctor si triunghi si pe partea cealalta pt. amplif;))

SPOR LA TUNARIT!!!

Salut man!
1) iti trebuie un buton, niste fire si un motoras ca cel pentru deschis usile!
montajul este destul de greu pana tragi toate firele si trebuie sa stii cum le legi
trebuie sa renunti la cheie (sa se deschida numai electric)
iti recomand sa mergi la o firma de alarme auto..acolo au de toate!
2) multumesc, dar am muzica in masina! :)

WOLFI3 01-08-08 00:02

Mersi mult de explicatie.....deja sunt turbat cand trebuie sa scot cheia din contact si sa deschid portbagaju....mi-ar prinde bine o USURARE cu buton;) Ms si o seara placuta!!!

Robert_MNW 01-08-08 18:45

Foarte frumos felicitari!Jantele nu ma omor dupa ele da merg decat alea de tabla iar butonu ala poti cumpara unu de cielo vine frumos p usa eu asa il am.

TM32CIP 02-08-08 01:50

Salut, sper sa nu te superi pe mine dar in cele 9 pagini de thread, ce anume ai modificat la acest matiz ? enumar eu : volan, pedale, eleron, nuca schimbator si acum jantele ..... in rest ??
Nu vreau sa par omu rau sau rece, masina pare foarte bine intretinuta dar .... modificari substantiale ??? ..... Bafta in continuare

coman razvan 02-08-08 01:59

Daca spui tu ca numai atatea imbunatatiri am a dus masinii, inseamna ca nu ai citit tot threadul! Am facut mult mai multe! Dar in fine, rautatea e mare! Multumesc pentru ca ai spus ca e ingrijita si stai linistit, nu dai tu pagini de la tine!

TM32CIP 02-08-08 12:28

Quote:

Originally Posted by coman razvan (Post 1675118)
Daca spui tu ca numai atatea imbunatatiri am a dus masinii, inseamna ca nu ai citit tot threadul! Am facut mult mai multe! Dar in fine, rautatea e mare! Multumesc pentru ca ai spus ca e ingrijita si stai linistit, nu dai tu pagini de la tine!

ai inteles complet gresit ideea cu numarul de pagini, am si precizat ca NU cu rautate intreb toate cele. Dimpotriva,sunt un om care apreciaza ca cineva stie sa isi ingrijeasca masina si nu o considera doar un "utilaj" cu care sa isi faca treaba. Dat fiind faptul ca ti-ai postat masina pe un site de masini modificate si tot ce tine de acest domeniu, eu am intrebat ce modificari (tuning+styling) ai adus tu masinii tale pentru ca in afara celor precizate, restul tin doar de "ingrijire". Sper ca macar acum sa intelegi ideea

Succes

coman razvan 02-08-08 13:28

Eu unul sunt multumit de ce am realizat la aceasta masina! Se vede clar diferenta dintre masina pe care am cumparat-o, si masina care este acum! Am adus foarte multe imbunatatiri! Si eu spun ca am facut-o sa arate bine! Tuning nu am facut (inca), doar styling! Interior-exterior! Si asta intr-un timp foarte scurt pot sa spun! Pe masura ce va trece timpul voi mai pune pe ea una, alta! Acest site nu este dedicat 100% tuningului! Mai sunt si alte probleme : styling, tehnica, reparatii, vopsit...etc! Si repet : sunt multumit de ce am facut din masina asta! Si sunt multe alte masini prezentate pe forum care nu au nici un fel de legatura cu tuning si styling! Sunt masini prezentate stock, scoase din fabrica si puse pe forum! Ceea ce nu se poate spune si despre Matizul meu! Este asa?

TM32CIP 02-08-08 13:29

adevarat

poate sunt eu absurd, dar eu asta inteleg prin a restaura o masina :
https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/43606-tico-evolution-tm32cip-and-tm08spe/page-5.html

mult succes in continuare

All times are GMT +2. The time now is 15:07.

- Copyright 2026 4Tuning