![]() |
Re: Un NOU Inceput!!! Golf 4!
foarte frumoasa masina. cu jantele si cu stopurile, parca i-ai dat o cu totul alta forma :P .
intrebare: cati bani te-a dus folia ? este omologata? (fata stiu ca nu) |
in caz ca nu si-a dat nimeni seama ca din 16-17 pagini de topic au ramas doar 9 de vre'o 2 luni.....rog un moderator sa-l inchida si sa-l stearga.....pe motiv de prea multe pm-uri de la aplaudaci....
multumesc! |
Done Goppo
|
saru'mana Magos!
Dupa o lunga perioada de timp in care topicul a "prins" vre o 5-6 straturi de praf...m-am decis sa-l redeschid si sa-l continui. Am o mare rugaminte la cei care cunosc masina si/sau au vazut-o pe alte site-uri in starea ei actuala...sa nu posteze poze pe acest topic... Vreau sa continui topicul de acolo de unde a ramas... multumesc de intelegere, o zi buna! |
20 Attachment(s)
cred ca nivelul de motificari de la vremea respectiva era asta...
|
....asa taty , sa te vad 8) ......:ciggy:
|
5 Attachment(s)
a venit vremea ceasurilor suplimentare
la inceput am luat un suport de pe piata special pt golf4 care nu a rezistat mult pt ca era f aiurea proiectat din punctul meu de vedere si mai rau ma incurca... |
5 Attachment(s)
...dupa ce am scapat de suportul respectiv...m-am decis sa-mi fac unu' custom care sa fie ok...
p.s: chelia din poze ii apartine lu' Mihaitza Ghetto |
2 Attachment(s)
...si rezultatul final de care sunt f multumit
|
Quote:
|
Foarte reusite! Sa ne dai si noua detalii despre ceasuri, de unde le-ai luat , cati bani.....
Merci;) |
@tzeasta - ce bord??? inca nu e prezentat aici...dc ma dai de gol????:lol:
@Decodat - ceasurile suplimentare le-am gasit la super pret (sh) |
4 Attachment(s)
daca tot m-a dat tzeasta de gol cu bordul :rolleyes2...sa mai spun cate ceva despre el
se ia una bucata bord se golf4 la care se adauga un bucata prieten priceput (Bughy :hug: ) + leduri albe si rezulta un bord mai deosebit momentan bordul e nefinalizat (am uitat si eu, a uitat si bughy) pretul nu a fost deloc :D (trebuie sa-l cinstesc pe bughy) cam atat de spus enjoy p.s: tin sa-i multumesc lu' Bughy (pt cine nu-l stie e Fabia Rosie Ghetto Cult) care e un baiat de nota 15...chiar daca are un cazan de masina:lol::lol::lol: |
..ai stricat frumusete de "albastru" :sad: ..si e bogdy ,nu bughy :lol:
|
asta e l-am stricat :sad:..o sa-mi iau nr de giurgiu!
si pt mine e Bughy (eu i-am zis asa si tot eu sunt singurul care-i spune asa) ce bogdy??? bughy ca e urat ca boogieman=babau :lol::lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 00:35. |
- Copyright 2026 4Tuning