Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Femeile inseala mai mult ca barbatii?? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/67382-femeile-inseala-barbatii.html)

aleks 23-04-08 11:18

Re: Femeile inseala mai mult ca barbatii??

creieras, ai dreptate, si e bine gasita exprimarea cu foile :)
p.s.: vrei sa nu te mai dai cu capul de pamant putin? ca nu pot urmari textul cand vad cum te inchini :lol::lol:

dagosh88 23-04-08 22:41

Din pacate gandirea e alta, dupa atatia ani lucrati la un singur proiect te saturi de el, si incepi sa te joci flashuri pe net, din cauza carora intra un virus si nu mai poti accesa proiectul. Intentia ta nu a fost sa distrugi proiectul, ci sa te relaxezi putin.

Sasha 24-04-08 09:09

Quote:

Originally Posted by dagosh88 (Post 1499612)
...dupa atatia ani lucrati la un singur proiect te saturi de el...

daca te saturi il dai la o parte, nu te apuci de altu' inainte de termen.

aleks 24-04-08 10:35

s-ar putea sa nu fie asa simplu sa-l dai la o parte... :)
sau poate nu vrei sa-l dai la o parte, si te complaci (da, stiu, nu suntem perfecti) :)

Sasha 24-04-08 11:40

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1500179)
s-ar putea sa nu fie asa simplu sa-l dai la o parte... :)
sau poate nu vrei sa-l dai la o parte, si te complaci (da, stiu, nu suntem perfecti) :)

dar si femeile nici pe departe nu sunt perfecte dar sa te complaci in situatii de genul asta nu mi se pare corect fata de tine cu atat mai putin fata de partenerul de viata!

aleks 24-04-08 12:09

cine a zis ca e corect?:)
am zis doar ca o facem uneori, si s-ar putea ca unele circumstante sa te impinga in situatia asta, desi poate esti constient ca nu e ok :)
p.s.: discutia nu implica persoane si situatii reale, deci sa nu o luam ad-literam, desi probabil ni s-a intamplat tuturor macar odata :)

Mustang 24-04-08 19:34

Barbatul vrea mereu sa guste si alte mere. ;) Cum si femeia doreste alte capsuni ...
Deci nu inteleg ce e asa bizar ... Nu inteleg de ce trebuie sa ne intelegem de ce inselam.
Mi se pare normal sa "inseli" - experiente noi, alta satisfactie, no strings attached ... cel putin la varsta noastra. Mi se pare normal sa vrei mai mult si mereu altceva.
Mai tarziu cand ne va da o gagica cu inima de pereti si ne-o va lua complet, vom fi "norocosi" si vom fi legati pe viata, iar atunci nu stiu cat de multi or sa vrea sa mai incerce ceva nou.

La varstele in care casnicia vine ultimul lucru de facut in calitate de relatii, este ceva oarecum normal. Ambele sexe inseala, una inseala mai des pentru ca nu are aceleasi remuscari.

Poate e un post idiot ... dar asa consider.
Nimeni nu e sfant pana la o anumita varsta si pana la un anumit sentiment.

needBrain 25-04-08 03:14

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1501049)
Nimeni nu e sfant pana la o anumita varsta si pana la un anumit sentiment.

deci aici ai grait un f mare adevar

Strainger 10-05-08 23:45

Femeile inseala mai mult decat barbati!

Mustang 11-05-08 03:06

Ne spui si de ce ?

Strainger 11-05-08 09:28

pai un barbat sa se uite la masini bani si alte chesti dinastea la o femeie eu nu am mai auzit, in schimb feme, cat de imbracat este, cati bani are in cont, etc. In Romania e foame de bani! si dragostea trece prin stomac asta este explikatia mea.

Trixi 11-05-08 09:42

...eu zic,ca ar fi bine sa vii in tara,sa stai pe aici o vreme si abia dupa aceea sa arunci cu asa vorbe!;)
no offence...dar situatia s-a schimbat foarte mult!Sunt femei multe,producatoare,si sunt foarte multi barbati ,care nu se ascund dupa deget,si chiar se milogesc in fata unei femei de genu' ca sa aiba sansa sa se bage sub pielea ei...si chiar mizeaza pe faptul ca primesc oarecare recompensa materiala pentru ca au grija de "sufletul" femeii,care este mult prea ocupata cu afacerile :) (texte de genu' lasa-ma sa am grija de tine,iti fac masaj..promit sa fiu cuminte,promit ca nu o sa regreti....ring a bell???? daca nu ,iti zic eu ca sunt niste c.rve masculine de te doare capu' )

pe de alta parte,sa nu uiti niciodata,ca oricit de mare ar fi foamea,femeia daca primeste pe plan sentimental ceea ce isi doreste,nu o sa iasa la vanatoare!!!in schimb barbatul,oricit de multumit ar fi intr-o relatie stabila,nu poate sa se abtina in cazul in care vede o posibilitate(sau se abtine foarte greu,devine frustrat si din cauza asta se duce pe apa sambetei relatia)

D R A 11-05-08 14:33

Quote:

Originally Posted by Trixi (Post 1526961)
....
sa nu uiti niciodata,ca oricit de mare ar fi foamea,femeia daca primeste pe plan sentimental ceea ce isi doreste,nu o sa iasa la vanatoare!!!in schimb barbatul,oricit de multumit ar fi intr-o relatie stabila,nu poate sa se abtina in cazul in care vede o posibilitate
...

Foarte corect ceea ce spui Trixi .
Lucruri simtite pe pielea mea.. odata ce ai cucerit femeia cu adevarat si te-ai bagat in sufletul ei nu cred ca isi mai poate dori altceva( acum depinde si de fata).
Probabil ca barbatul insala mai mult,inselam si nu ne pasa ... trece ca orice distractie odata cu rasaritul .Dar toate astea se pot intoarce ca un bumerang si va fi destul de durereos cand stii ca ai avut o fata ce ti-a fost loiala si ai dat in bara pentru o noapte "de vrajala".

Anka Blonda 11-05-08 17:42

Quote:

Originally Posted by !Sasha (Post 1500057)
daca te saturi il dai la o parte, nu te apuci de altu' inainte de termen.

... dar daca nu e bun cel nou nu-ti pare rau ca l-ai pierdut pe cel vechi?

Trixi 11-05-08 18:13

@ D R A : multumesc frumos!si,daca vrei sa scapi cu mintea limpede trebuie sa te inveti sa accepti si partile negative.trebuie sa intelegem ca,oricit de neplacut ar fi,asta este felul de a fi al unui barbat.evident,situatia se schima mult in functie de temperament,sau cit de rational este omul rescpectiv...dar daca tu ca barbat esti constient de asta,in unele situatii altfel reactionezi,si poate te salvezi de citeva nopti nedormite...sau invers,daca esti femeie si esti constienta ca astfel de probleme pot interveni,nu simti ca acum t-i s-a terminat viata...asta este...suntem oameni,in consecinta suntem departe de a fi perfecti!

apai,zici ca e facatura...ce articol am gasit eu in clipa asta??? :lol:

Mai mulţi bărbaţi decāt femei se căsătoresc din interes!
Aproape de două ori mai mult bărbaţi decāt femei au declarat că iau īn calcul posibilitatea de a se căsători cu cineva doar din considerente financiare.
Dintre persoanele care au luat parte la studiu, 19% dintre bărbaţi au declarat că iau īn calcul posibilitatea căsătoriei cu persoane bogate, pentru a beneficia de averea şi stilul de viaţă al acestora. Īn cazul femeilor, doar 11% sunt dispuse să facă acest lucru, potrivit unui studiu citat de cotidianul Telegraph, īn ediţia online.

Īn ceea ce priveşte femeile, 67% consideră mai important să īşi cāştige proprii bani, īn timp ce 76% spun că nu se bazează pe iniţiativa partenerului lor atunci cānd este vorba de partea financiară, indică un studiu realizat de societatea de asigurări Scottish Widows.

Tinerii sunt cei dispuşi cel mai mult la o căsătorie din interes, 20% dintre femeile şi bărbaţii cu vārste sub 24 de ani luānd īn calcul o astfel de opţiune.

"Studiul nostru indică faptul că situaţia s-a inversat, bărbaţii fiind mai dispuşi să depindă financiar de partenerul lor, īn timp ce femeile optează să īşi asume responsabilitatea pentru viitorul lor financiar", spune Mike Hoban, angajat al Scottish Widows

sursa: bihon.ro

All times are GMT +2. The time now is 23:56.

- Copyright 2026 4Tuning