![]() |
Re: VW Golf 4 "inmarmurit"
Pai sincer sa fiu nu prea folosesc cuvantul Dric!Si din aceasta cauta nu am stiut cum sa il pronunt!Imi pare sincer rau daca te-am suparat cu ceva sau te-am deranjat!!!O sa scriu corect de acum incolo!!
Bafta!!!!!!! |
Din spate - decent.
Din lateral - hidos. Din fata - mai hidos ca din lateral. |
taceti oamenilor ...nu stiti sa recunoasteti un kitsch :)) parca e o naveta spatiala
|
Astia au fost la furat de cruci in cimitir de au facut golfu asta ? ..
Urat in draci :| |
e buna la dat zapada de pe sosea :)) , oare capota cum o mai deschide ?
|
Topicul a fost deschis acum ~2 ani. Acum probabil nici macar nu mai exista masina...
|
Urata rau...:| de banii aia mai bine o facea clean cu o vopsea cameleon si era de 1000 de ori mai frumoasa.
|
mai bine nu ai mai invia toate topicurile decedate. ai facut 50 de posturi din treaba asta.
|
parca e un bat-mobil in varianta europeana (ca nu e prea lung). e urat
|
Quote:
|
Quote:
|
Bine inteleg masina p`afara cu marmura
da si bordu din marmura? :| Ma gandesc daca airbagu ar avea forta necesara sa sara , creca in loc sa te salveze tiar desfigura cu marmura aia.. |
imi cautam o idee de a imi modifica golfuletul:?: si ete am dat peste mizeria :rolleyes2asta ... sincer dezgustator:shock: ... dar cred ca are o intrebuintare la ceva; oare o fii vazut primaria capitalei chestia asta???:?:
eu cred ca daca au vazut-o sigur o sa investeasca banii in asa ceva ca sa dezapezeasca drumurile vreo 100bucati pe drumurile bucurestiului cred ca ne-ar fi indeajuns...:))))):lol::lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 16:18. |
- Copyright 2026 4Tuning