![]() |
Re: ROMEXPO, 15-16 Martie 2008 4TuningDAYS - scurta descriere
si vineri, apropo... "neoficiale" :)
|
hai lume...nu va crispati la pretul biletului. Cat o fi, atat o fi. Sa ne bucuram ca va fi show, va fi distractie, si se intalnesc multi prieteni la un loc, se vor lega prietenii, se vor reintalni multi prieteni care se vad poate odata pe an la cate un show.
Si pana la urma urmei...ne uneste aceeasi pasiune costisitoare...TUNING. |
Quote:
|
Anul trecut am stat de joi pana duminica,anul asta sunt in sesiune in perioada aia asa ca nu stiu daca voi veni mai mult de 2 zile.Vom fi acolo.
|
sal....cat costa biletul d intrare??sau cum se intra??
|
da.......cat va costa biletul sa stim si noi......
|
Quote:
|
lasa-l ca iar te crede cineva, cum am patit si eu... :))
|
Parcarea se plateste?
|
in legatura cu toata discutia legata de pretul biletului, cred ca trebuie deschis un topic, cu titlul 10 RON=100.000 ROL intrare. :)
|
am fost si data trecuta...voi fi si acm...:D:twisted: cum zici u santos :D sa inceapa nebunia:twisted:
|
Quote:
pretul NU a fost anuntat nicaieri... a fost mentionat in oferta care a plecat DOAR catre firme, si nu stiu cine a facut rost de ea si a publicat-o... acolo a fost mentionat 10 RON care era o estimare fara TVA ca urmare. pe aici se va invarti pretul... minim 10, 12, maxim 15 RON dar in nici un caz nu e un capat de tara, am obosit deja o sa fac un topic separat cu asta, cand o sa intre biletele la imprimeria nationala pana atunci, mai dati-mi o pauza ok? |
aoleu ce conteaza atat cat e biletu ? rabdare ca mai e pana atunci ;) succes cu organizarea baieti!
|
>>>>>>>>in legatura cu cursa de scooteru......un detaliu ceva ca fierb........pls<<<<
|
Ma Fratilor Daca Va Pasioneaza Cu Adevarat Nu Mai Mancati O Saptama Sa Veniti Acolo.e Cel Mai Tare Eveniment Al Anului Pt Mine.e Mai Ceva Ca Sarbatorile De Iarna
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:55. |
- Copyright 2026 4Tuning