![]() |
Re: Prezentare Membri Noi
Quote:
|
ciduletu...daca vrei poti sa vii si la evenimentul de la suceava...acolo o sa se intalneasca multa lume..daca vrei pe 21-22 martie la mall suceava
|
Multumesc de raspuns, ne vedem vineri atunci :D
|
salut ppl ! sunt si eu nou pe sectiunea asta , eu activez mai mult pe virtual tuning , ( leel00.deviantart.com/gallery ) . Inca mai am cateva luni de asteptat pana la carnet asa ca ..... , care mai e treaba , cum o mai duceti ?
|
O ducem mai greu acum, c-a plouat si a mai luat putin (treaba) in greutate. In rest...2 banuti de 10 bani si o guma turbo :lol:
|
lasa zyz ca trece criza asta si vin si vremuri mai bune...trebuie sa avem multa multa rabdare... :D
|
Quote:
|
A pus link-ul mai sus,uite http://leel00.deviantart.com/art/Dod...enger-94191976 :)
|
pai am dat linkul de mai sus -> leel00.deviantart.com intrati pe gallery si va clatiti ochii acolo :) sper sa va placa , s-ar putea sa vin si eu la urmatoarea intalnire a voastra numai spuneti unde si cand , faza e ca eu mai am pana la carnet , poate ma plimbati voi oleak :)) ?
|
Salut :)
Mi se spune skimpy, sunt relativ nou pe aici. Din Botosani, student in iasi. Am reusit sa-mi cumpar un matiz :) Va veni vremea sa ii fac si niste poze. Apoi voi posta la prezentarea masinii si voi pune link. Momentan strang bani sa mai iau una alta. De obicei, vineri, unde vine lumea. La palat sau la rond agronomie? Aveti stickere sa va recunosc sau cum? |
Salutare!N-am cu ce sa ma laud:(...doar un Passat din 2003,1,9TDI,fara nici o modificare.Din "fire" sunt BMW-ist,dar l-am vandut anul trecut si'acum astept sa-mi "fac" eu unul dupa gustul meu:))
|
8 Attachment(s)
Salut,sunt Daniel,conduc un vw vento motor 1,8i, 90cp,frumusel zic eu,si un pejo 605 2,1 diesel,o masina mai rara dar cu stil :).
|
bine ai venit :)
|
Avem aceeasi combinatie Daniele :P si acelasi judet
|
mi-am facut si eu cont intr-un tarziu. sot sport galbena.
https://forum.4tuning.ro/229-masina-mea-skoda/124402-06-octavia-tour-sport-galbena.html poate ne vedem la o urmatoare intalnire. un sticker cine imi da si mie? |
| All times are GMT +2. The time now is 18:54. |
- Copyright 2026 4Tuning