![]() |
Re: Pe 1 februarie te poti manifesta impotriva taxei auto in piata victoriei
Quote:
si rau imi pare .. mi-am pierdut timpul degeaba .. faptul ca nu ai tu ochi , nu inseamna ca nu am fost acolo. |
Quote:
De ce nu au venit iei ai naibii desi au fost anuntati din timp chiar din dimineata zilei respective. Doar nu era Vineri seara si doar se stie ca oamenii nu au de facut nimic Vineri seara. In alta ordine de ideii. E bine ca avem deja 3 circuite si 30 de etape de curse legale si aprobari sa inchidem kisseleful zilnic astfel incat singurul nostru motiv de nemultumire e legat de cat avem de platit la prima imatriculare. Chiar stau si ma intreb care e procentul de oameni de pe 4tuning care vor curse legale si care e procentul de oameni pe care ii afecteaza direct prima imatriculare. Daca tot esti asa cocos de ce nu ai fost sa discuti cu oamenii aia draguti de la presa pe care direct sau indirect iai adus acolo? |
am fost si eu acolo ...... oricum prea putina lume la cat s`a anuntat... poate o facem mai calumea saptamana viitoare.. cine stie
oricum treaba e clara....daca nu facem noi nu face nimeni pt ca nu au interes altii |
mai conteaza daca vb santos cu cineva sau nu vb??? atat timp cat nu a fost lume ce sa le zica ca el nu e de acord cu taxa???
|
Quote:
Si pana la urma, ce tot imi dai mie in cap ma ? Vezi-ti de traseul tau prietene,eu pana una alta am fost acolo,ce era sa le zic la aia cu camere ? Uhm,da ... imi cer scuze pentru acei multi oameni care s-au anuntat ca vin si nu au venit,ce pot sa zic, sunt niste fricosi mici cu un morcov de 2 metri si 300 de kg in c.ur. O seara buna |
Quote:
Sa stii ca si lor le era. Uite mie asa comunist cum sunt nu mia fost rusine sa ma duc pana la ei si sa imi cer scuze ca sa salvam nitel credibilatatea acestei comunitati. Stiu cand se castiga razboiul a existat un lider bun, si cand se pierde e vina supusilor... a poporului tradator... a comunistilor si a alora cu morcovul in ..... |
sa stii ca a fost treaba la victoriei....toata lumea vorbea,da nimeni nu avea nici o treaba cu taxa de inmatriculare .... foarte tare ....
|
Quote:
Asa ca nu mai da atata vina pe mine ca-mi ... in ... |
nu veti ajunge nicaieri cu atitudinea asta....fara suparare....a fost anuntat mult prea tarziu....oamenii tr3 sa-si organizeze timpul....sooo eu zik k ar fii k sapt viitoare in week...my point...
|
Hai sa o luam altfel. Nu are rost sa faci ceva decat pe cale legala.
Azi au fost doar 4 masini de politie la aviatorilor. 3 pe kisselef si inca 3 in victoriei. 2 loganuri de jandarmerie in victoriei. 10 jandarmi in fata la guvern si inca doua camioane de jandarmerie in spate la guvern. Credeti ca exista vreo sansa de a face ceva si daca eram 200-300. Daca eram 5000-10000 poate. Si de ce ne zbatem pentru ceva ce ne ajuta dar nu pe toti si nu direct. Ori facem ceva pentru pista ori nu mai facem. Asa o sa fac si eu demonstratie ca e prea scumpa taxarea la benzina si implicit benzina, RCA-ul si rovigneta. |
Ce spirite revolutionare pe forumul asta ... noroc ca mai sunt printre voi si persoane cu capul pe umeri care, daca nu va pot baga mintile in cap, macar va mai aduc cu picioarele pe pamant ca altfel va vedem la telezivor cu mainile legate. Nu sunteti in jungla si nu cred ca vreunul dintre voi a ajuns "mai presus de lege"... pt. ca daca ar fi asa, cum siguranta ar fii unul din initiatorii taxei
|
Quote:
deci tu ori nu intelegi limba romana ori te crezi inca pe vremea lui basca , cand te lua secu sau militia in suturi ,la bataie si de alea....deci daca voi erati 200-300 de oameni si cu televizunea prezenta eu unu iti spun sigur ca nu se atingea nimeni de voi si asta pt ca erau camerele de filmat ale tv acolo, intr-adevar daca te apucai sa arunci cu ceva aia era alta macare de peste, dar pt o manifestare crede-ma ca nu iti facea nimeni nimic....cat despre cale legala, pe cale legala a fost dat statul in tribunal, i-au luat aia de la UE la 11 metrii si tot degeaba, pe astia de la conducere nu ii intereseaza ce vrea poporul care i-a votat sa ajunga acolo, ci sa isi umple ei buzunarele si nimic mai mult...noi in cluj macar il avem pe Boc care cu pd-l au facut o motiune prin care sa se scoata taxa de prima inmatriculare/mediu, dar vezi tu conducerea o are tariceanu (la care eu unu ii zic domnu pro taxa de prima inmatriculare/mediu ca deh tre sa isi vand citroenurile noi si sa se imbogateasca ca nu mai pupa el scaunu de prim ministru sau presedinte ca am auzit ca se vrea si de ala)...si vb lui Santos: mergi la hoti sa le ceri aprobare sa te manifesti impotriva lor si te astepti sa o si primesti , ma faci sa rad...pe cale legala oamenii au castigat procesele cu statul pt taxa dar inca nu am auzit de nici unu sa o fi primit inapoi, asa ca dedu si tu singur ce si cum...o chestie de genu trebuie planificata mai din timp, cu un loc de intalnire , altul decat locul manifestarii si mers toti odata cu televiziune/mass-media si asa...oricum initiativa e laudabila, pacat ca romanul e roman si pe urma se plange...in ziua in care o sa realizeze si natiunea asta a noastra ca puterea e in mana poporului si cei care sunt la conducere o sa realizeze ca sunt acolo pt ca asa a vrut poporul atunci probabil ca o sa fie bine si la noi,dar pt asta poporul trebuie sa fie unit in fapte, nu vorbe... p.s. deci tine minte COMUNISMUL A MURIT (cel putin in fata camerelor de filmat) ca la conducere is mare parte din aia ce o fost si inainte de 89 asta e cu totul alta poveste.... cat despre cei care prefera sa zica ca le e grica sa faca ceva sau chiar le e frica un sfat : NU VA MAI PLANGETI DRACULUI DE TAXE SI ALTE CHESTII PT CA VOUA VA E FRICA SA ACTIONATI si cu atat mai mult nu aruncati cu noroi si insulte in cei care incearca sa faca ceva si pt voi astia fricosii, nu va cere nimeni sa ii sustineti daca nu vreti, dar nici nu ii atacati... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ok. Deci facem un protest de aruncat masinute peste gard in care nimeni nu arunca masini peste gard. Ok. Deci stam acolo. Uau... super protest... sa ingheti in fata unei cladiri goale... Vai daca il aveam si noi pe Boc si avem si noi acum cativa ani tomberoane si bancute... rosii, albastre si galbene... Cand zic galbene zic galbene cum sunt pastilele alea de diazepam pe care ti le recomand calduros.... Ok... sincer regret ca am scris daca citeai ultimele 9 pagini... asa ca rectific... daca le citeai si intelegeai ceva din ele... Ceea ce spui tu e ca gaina daca facea mac si arata ca o rata era rata... Deci un protest de aruncat masini peste gard la care nimeni nu arunca masini peste gard nu putea fi sanctionat. E o afirmatie foarte interesanta. Ma duc sa meditez la ea. |
| All times are GMT +2. The time now is 21:41. |
- Copyright 2026 4Tuning