![]() |
Re: Machete in lucru - Rekin
da nu trebuie sa dai cu spritchit?
eu stiam ca cu grund dai numai pe fier spirtchit e pentru chit |
da dau cu sprit chit,dar am scris asa sa inteleaga toata lumea,uni nu stiu ce e sprit chit:( am vazut ca ai intrebat pe cinevat cat costa un spray de sprit chit,e cam scump depaseste 50 ron:)
|
rekin ce esti de meserie ? nu de alta da ies foarte bine lucrarile ( finisajele ) :)
|
bravo.frumoase machete in special bmw-ul m roadster
|
Quote:
|
am crezut ca esti ceva de meserie chiar sunt uimit totusi sunt doar machete adica ma refer ca sunt mici si din poze sunt foarte bine detaliate ... spor la treaba si respect !
|
Jante nu ai? ar arata altfel.dar oricum ti-a iesit bine. Si eu o am pentru tunat, dar voi termina viperul ,iar dupa aceea ma voi apuca de bmw.
am niste jante pregatite pentru el. Crezi ca ar fii rau , sa scrii si tu in limba romana? Te rog frumos, renunta la messengerisme! |
sunt schimbate jantele si mie imi plac astea:) cand termini bmw-ul poate facem un battle:rolleyes2 al meu mai trebue vopsit
|
6 Attachment(s)
Am zis in pozele anterioare ca mai dau inca o culoare dar m-am razgandit,stricam vopseaua asta si imi parea rau.Am sa pastrez ideea pentru alta masina:)
Interiotr mochetat,tapiteri,bord vopsita alb cu negru,pedale cromate,in portbagaj un tub de nos:P motorul schimbat pus de pe alta masina,s-a potrivit perfect:) si cam atat la interior. Exteriorul il stiti deja din pozele anterioare,mai am de pus plasa la spoilerul fata si e completa. |
F E L I C I T A R I ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
|
si mie imi place foarte mult :D
felicitari x2 (deja vad zecile de intrebari retorice 'cum ai facut lcd' ;)) ) doar ceva mi.a atras atentia... si anume albul de pe bord (stiam ca fabricantii incearca sa evite culorile deschise pe bord pentru a nu reflecta soarele in ochii soferului) imi place motorul, faptul ca ai reusit lcd, faruri... ce sa mai :D e marfa bravo asteptam sa pui si pisica in varianta 1/24 ;;) |
Wow!!! Ce preparatie! BRAVO... Super frumos!
|
multumesc pentru aprecieri:) pisica cea mica vine si ia din urma,sper ca saptamana viitoare sa fie gata;)
|
super misto
n-am cuvinte!! |
destul de diabolic arata ... ce sa zic superb! bravo tine-o tot asa !:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:53. |
- Copyright 2026 4Tuning