Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   Taxa de Prima Inmatriculare: ACR si Realitatea Tv vor sa ne ajute? (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/64246-taxa-prima-inmatriculare-acr-realitatea-tv-ajute.html)

bogdyMND 25-01-08 22:23

Re: Taxa AUTO - Alte noutati!

Quote:

Originally Posted by matiu13 (Post 1312127)
o porcarie,o tzara de ras...o sa ajunga nea vasile cu dacia din '78 sa o dea pe 300 euro,sa mai stranga pensia vreo cateva luni,ajunge la 600 de euro si pac se duce si isi ia un golf din 78 si il si inmatriculeaza...o sa fim nevoiti sa mai purtam la noi in loc de un accesoriu' cum ar fi telefon,geanta ,etc....sa ne luam cate o masca de gaze din cauza poluarii....in 2-3 ani o sa fim tzara gunoaielor...legile legilor...bagamias................

tariceanu chiar a reusit sa bage in mintile unora ca daca " da drumu la robinetu cu masini vechi" romanii vor suferii ENORM din cauza poluarii. Poluare nu inseamna doar gaze de esapament. Nici 1000 masini nu polueaza mai mult ca rezidurile aruncate de "uni" peste tot (ma refer la reziduri toxice, produse de fabrici).
Tariceanu isi mai bate joc de romani cat poate pt ca e constient ca nu are nici o sansa sa fie reales.

Scarto 26-01-08 01:18

https://forum.4tuning.ro/showthread.p...94#post1312694

!41! 26-01-08 07:20

asta nu e taxa de poluare defapt ! e taxa fiscala
e aproape acelasi lucru ca e euro4 masina sau non euro
in nici o tara nu se plateste taxa de prima inmatriculare deci taxa e un abuz
mi se pare interesanta categoria 1900-2000
adica peste tdi-uri dar totusi intra masinile sport deja aici cred ca asta era ideea
oricum nemernicii de la RAR o sa faca manevre sa scoata masinile cum vor ei
eu de ex am avut un ford euro 4 si la RAR a iesit euro 3
cum dracu in toata europa e euro 4 iar in tara noastra unde "s-au inventat normele euro de poluare" e euro 3???????
sa nu va asteptati sa aveti nici euro 1 macar pe masini sub 92!

bogmotorsport 26-01-08 09:39

Re: Sunteti impotriva taxei auto?

am scris si eu in alte thread-uri de mult timp lucrul asta si am propus o iesire de zile mari dar toti o dau cu fugitii...n-au tupeu sa iasa in strada.de comentat sunt primii dar la fapte:shock::rolleyes2:rolleyes2trebuie sa iesim multi sa impresionam nu doar asa 50 -100 de oameni care ne punem de acord.trebuie sa ii speriem cumva si chiar sa decurgem la fapte daca nu...mie mi-ar conveni sincer si o revolutie sa le zburam pe jigodii de la conducere ca nu numai taxa intra in discutie ci toate taxele de zi cu zi care sunt o bataie de joc si nu isi au nici o explicatie atata timp cat salariile sunt niste gunoaie

ionut_cluj 26-01-08 09:42

Quote:

Originally Posted by matiu13 (Post 1312127)
o porcarie,o tzara de ras...o sa ajunga nea vasile cu dacia din '78 sa o dea pe 300 euro,sa mai stranga pensia vreo cateva luni,ajunge la 600 de euro si pac se duce si isi ia un golf din 78 si il si inmatriculeaza...o sa fim nevoiti sa mai purtam la noi in loc de un accesoriu' cum ar fi telefon,geanta ,etc....sa ne luam cate o masca de gaze din cauza poluarii....in 2-3 ani o sa fim tzara gunoaielor...legile legilor...bagamias................

ii dai tu bani de la tine din buzunar lu` Nea Vasile sa-si cumpere masina Euro 4 sau cum? De unde pana unde tu ai voie sa-ti iei masina si "Nea Vasile" nu???

DyZ 26-01-08 10:30

decat sa bage nea vasile bani intro dacie din 80 cu gpl... mai bine ia cun golf 2... dar ce va face sa credeti ca orice roman de acum o sa mearga in germania sau un alte tari sa isi aduca masina ? ... noi stim si asta vrem sa facem pt ca suntem p domeniu .. dar altii nu le trece prin cap.. si sunt curios masinile actuale sh cu cat se vor ieftini. salut si sper sa fie bine pt toti

Scarto 26-01-08 10:35

Nu trebuie revolutie :) Ci doar un 'mars' de protest ... in fiecare judet :)

bogmotorsport 26-01-08 10:37

Quote:

Originally Posted by Scarto (Post 1315420)
Nu trebuie revolutie :) Ci doar un 'mars' de protest ... in fiecare judet :)

abia astept sa vad cati o sa iasa...eu cred ca nu o sa se faca nimik ca nu avem cu cine!eu as vrea o revolutie ca dupa cum spuneam si mai sus nu doar taxa asta nu isi are nici o explicatie

Scarto 26-01-08 11:14

Pai se pot observa rezultatele .. toti vor sa iasa, dar nimeni nu ia initiativa

bogmotorsport 26-01-08 12:02

Quote:

Originally Posted by Scarto (Post 1315480)
Pai se pot observa rezultatele .. toti vor sa iasa, dar nimeni nu ia initiativa

intr-adevar se vad rezultatele toti (vor) sa iasa...dar cine iese?:shock:

Andrey` 26-01-08 13:38

hai sa iesim F**** in gura ...... JOS GUVERNU TARICEANU !!

bogdyMND 26-01-08 18:54

Quote:

Originally Posted by DyZ (Post 1315407)
decat sa bage nea vasile bani intro dacie din 80 cu gpl... mai bine ia cun golf 2... dar ce va face sa credeti ca orice roman de acum o sa mearga in germania sau un alte tari sa isi aduca masina ? ... noi stim si asta vrem sa facem pt ca suntem p domeniu .. dar altii nu le trece prin cap.. si sunt curios masinile actuale sh cu cat se vor ieftini. salut si sper sa fie bine pt toti

exact...nu cred ca se vor duce multi sa cumpere masini peste 15 ani din germania pt ca nu se merita. Cine are 500 eu sa dea pe o masina nu se duce pana in germania sa cumpere una. Tot masini peste 5 ani vor cumpara, si aici taxa este mai mare.

Scarto 26-01-08 23:49

Re: TAXA auto -cum scapam de ea

Deci ? iesiti sau nu ?
https://forum.4tuning.ro/showthread.p...94#post1312694

ionut_cluj 27-01-08 02:25

Quote:

Originally Posted by DyZ (Post 1315407)

ai pus punctul pe i. Guvernul vrea sa induca frica asta in romani cum ca toate rablele din europa vor ajunge in romania. Dar, ma intreb eu...daca o masina circula bine-mersi in Germania, sa zicem... de ce ar fi ceva atat de deplasat ca ea sa circule in Romania?

rada_ady 27-01-08 12:36

realitatea tv e cu noi impotriva taxei auto

fratilor realitatea tv e televiziunea care ne ajuta impotriva taxei auto http://www.realitatea.net/ lasati-le si voi mesaje si aici si la ei pe mail pe [email protected] si poate reusim si noi sa iesim pe strada pe 9 martie si poate din iulie nu7 o sa mai avem taxa auto

All times are GMT +2. The time now is 20:38.

- Copyright 2026 4Tuning