Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Timisoara - 30.07.2005 (https://forum.4tuning.ro/98-timisoara-30-07-2005.html)
-   -   LEGAL RACING 30.07.05 TIMISOARA Aceleratie-Viteza (https://forum.4tuning.ro/98-timisoara-30-07-2005/6335-legal-racing-30-07-05-timisoara-aceleratie-viteza.html)

aR99bMw 23-07-05 01:48

am o intrebare......acolo la aeroport.....sper ca pot intra cu pretena in masina.....adika nu o las sa vina pe jos de la poarta pana pe pista....asptept raspuns.... :D

SEBASTIAN 23-07-05 05:20

Re:

Quote:

Originally Posted by \"criss\"
Quote:

Originally Posted by \"bogdan_kwx\"
deci....5-ul meu e absolut normal, nu are nimic decit povara celor 18 ani vechime.e putin fortat din presiune dar destul de putin de la 0,65 aprox de fabrica la 0,8 acum. .

pt.SEBASTIAN :cu tot cu modificarea asta tot in grupa B ramane nu?

nu intreb ironic sau cu rea intentie,dar va fi adversarul meu la TM si e clar ca ma spulbera,oricum voi participa :wink:

Am dat raspunsul o data si era corect.
Va rog sa consultati regulamentul si ce nu e restrictionat e permis.
Si la 10 bari are dreptul sa pastreze grupa.

SEBASTIAN 23-07-05 05:25

Re:

Quote:

Originally Posted by \"aR99bMw\"
am o intrebare......acolo la aeroport.....sper ca pot intra cu pretena in masina.....adika nu o las sa vina pe jos de la poarta pana pe pista....asptept raspuns.... :D

Am sa militez pentru a se putea intra cu un insotitor de sex feminin.
Rugamintea ar fi pentru cei care au mai multe prietene sa vina doar cu una.
Va fi o problema pentru ca vor trebui sa stea doar in parc si daca se deplaseaza fortele de ordine nu pot sti cine sunt si-si vor face datoria dand persoanele in plus afara.
La start nu va fi permisa prezenta cu mai mult de o persoana in masina, soferul si atat.

aR99bMw 25-07-05 01:50

1 Attachment(s)
:lol: :lol: :lol: :dribble:

TEKIN 25-07-05 07:38

in care patre se tine cursa ?? :)

Vally 25-07-05 15:20

Re:

Quote:

Originally Posted by \"aR99bMw\"
:lol: :lol: :lol: :dribble:

Zi si mie sit`u de unde ai luat foto.. daca vrei. Merci

aR99bMw 25-07-05 18:09

e un prog....EARTH GOOGLE....cauta pe google... :D

SEBASTIAN 26-07-05 22:39

Da e ok poza din satelit dar sa explic exact ar fi nevoie sa va plictisesc pret de vreo doua pagini asa ca va spun ca e vorba de calea de rulare FOX, o pista secundara mai mica foarte buna ce se preteaza de minune acestui tip de eveniment.

ynu 26-07-05 23:04

gfhd

Fratilor faceti si voi mai mare publicitate cand faceti curse in timisoara sau unde le faceti....

Gratzian 26-07-05 23:12

simplul fapt ca tu ai vazut, ai citit si ai scris aici, este rezultatul publicitatii
:lol:

criss 26-07-05 23:58

As dori sa stiu pana la ce ora se fac inscrierile ca sa putem organiza plecarea din Arad impreuna cu cei care vin din Oradea.

tnx :)

CrisRai 27-07-05 00:02

Re:

Quote:

Originally Posted by \"criss\"
As dori sa stiu pana la ce ora se fac inscrierile ca sa putem organiza plecarea din Arad impreuna cu cei care vin din Oradea.

O alta problema ar fi inscrierea lui ar99bmw,el si-a schimbat motorul,a pus un 2.5 si in acte e inca trecut motorul celalalt 1.8.Deci daca are pe masina 2.5 de 192 cp sa intre la gr D

tnx :)

pai si iti era frica ca intra in grupa cu tine? :lol:

cioli17 27-07-05 00:08

nici pana la clipa asta nu sunt stabilite grupele ? sau sunt eu pe langa ?

criss 27-07-05 00:08

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CrisRai\"

pai si iti era frica ca intra in grupa cu tine? :lol:

da

borg 27-07-05 23:39

In legatura cu organzarea:

Data trecuta la Timisoara s-a simtit acut lipsa unei persoane care sa prezinte ce masini sunt la start, ce motoare au fiecare, cine a castigat cursa respectiva(persoanele care stau pana ~150m de linia de start nu au cum sa vada sfarsitul cursei) si alte detalii de genul asta.

A fost exact ca si cum te-ai uita la un film fara sonor si fara subtitrare.

Ar fi bine ca boxele sa fie dispuse astfel incat sa acopere sonor partea de pista unde se desfasoara intrecerea, nu puse una langa alta si indreptate doar catre spectatori care erau la start, cum a fost data trecuta.

All times are GMT +2. The time now is 19:10.

- Copyright 2026 4Tuning