![]() |
Re: Matiz-ul meu b-06-mpg
dupa sarbatori o sa montez un kit bi-xenon pentru o mai buna luminozitate si o sa revin cu poze sper cat de curand
|
frumoasa furnicutza :) sa ai grija de ea ... :P
|
Tocmai am facut comanda de arcuri sport . De abia astept sa ajunga sa le pun pe masinutza. O sa revin cu poze la momentul potrivit :D:D
|
Frumoas Matizul ! :D
|
1 Attachment(s)
am pus si eu un mic filmulet cu o distractie de sezon. scuzati calitatea execrabila a filmarii (telefon). sper sa va placa :-)
|
dragut :) cred ca toti care avem masini am facut macar odata asa ceva iarna :)
|
frumos...dar nu ai avut emotii? :P
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nu schimbi si amortizoarele? Sa nu faca pe hopa mitica cu astea mai moi :) Mr. DXR le-a schimbat cu unele Monroe am impresia, si zice ca se intelege bine cu ele :) Deabia astept sa vad cum dau pe masina arcurile sport! Si la mine sunt in plan >:)
|
Quote:
|
In mod sigur o sa arate bine :) Doar sa ai grija cum mergi, pana pui si amortizoare mai dure.
Si sper sa iti vina arcurile in timp util... am mai auzit mici nemultumiri de promptitudinea celor de la firma respectiva. |
Quote:
|
Daca tot ai pus de unde iei arcurile, pune sa vedem de unde iei si amortizoarele sau macar da-mi un pm te rog :P Mor de nerabdare sa vad cum stau... ziceai ceva si de un kit xenon? Banuiesc ca o lasi mai moale cu cumparaturile pt "gandac" dupa amortizoare... te simti un pic ciudat cand intr-o masina relativ ieftina, bagi ceva bani...am dreptate? :D Dar daca ti se pune pata pe ea, asa e...
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:42. |
- Copyright 2026 4Tuning