Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Evolution Crew (https://forum.4tuning.ro/95-evolution-crew.html)
-   -   Evolution Crew Bucuresti - Discutii generale (https://forum.4tuning.ro/95-evolution-crew/6283-evolution-crew-bucuresti-discutii-generale.html)

slip 13-07-06 13:53

Re: Evolution Crew Bucuresti - Discutii generale

Quote:

Originally Posted by cls21b_EVO
Da frate...omu' sa gandit sa enerveze o vaca...care tocmai mancase pateuri .....si lapte...
Concluzia ...DON'T FUCK WITH A COW ! :D:D

:lol: :lol:

sa vezi ce tare e pe la noi pe aici prin moldova..
sunt cateva drumuri nasoale.. printre sate.. pe unde mai fac eu curse... la prieteni..
si spre seara se intorc vacile de la pascut... si merg pe strada de nu mai ai loc sa circuli... sa vezi acolo balega.. pe tot drumul :lol: zici k e proaspat asfaltat.. si mai gasesti una ..doua .. care isi fac timp pentru tine sa iti arate cum face pipi o vaca :D :lol:
sa vezi acolo animal planet :))
vai k v-am salutat.. :lol: bafta

BabyBlue_EVO 13-07-06 17:10

al nostru cacacios .... zis shi colegu blanos a fost ieri inconorat la gradina zoologica regele gorila... iar azi a primit banana shi o plimbare in oras... sa vezi emotzile lui ... sclipeau ochii... ii putzeau picioarele... evident la un moment dat a vazut un caine shi a incercat ceva ... a sarit calu shi a trebuit tranchilizat... acum e acasa doarme.....

BabyBlue_EVO 14-07-06 18:39

saptamana viitoare vom fi totzi martori la floara anuala roz-bonica-cacanie ... este acea floare ce rasare doar odata pe an pentru cateva secunde... in acest an iese dintre degetele lui paul ..... ***-ul a accentuat cresterea florii dar nu trebuie sa ne panicam deoarece in curand se va implini :) vom fi fericitzi... se va numi " Paul - floarea de sub unghie" ..... iar apoi va fi tranchilizat again shi dus la zoo ....
Preturi....
Tribuna 1 400.000
Tribuna 0 1.500.000
Peluza 200.000
Camera foto/video 1.000.000

Sponsori.... Gradina Zoologica Bucuresti ... Gradina Zoologica Ploiesti... Asociatia Mediului Inconjurator.... Protectia Animalelor shi Free Willy...
Sponsor principal Evolution Crew .... va rugam pentru detalii BabyBlue si Collins

cls21b_EVO 15-07-06 20:29

Se pare...ca sunt ceva probleme......asteptam cu totii cu sufletul la gura...
Acest eveniment ...concureaza cu VW Fest :)))))

slip 16-07-06 10:20

bah ce rau imi pare de evenimentul asta :-? ... as fi vrut si eu sa fiu prezent.. ocazie k asta... o singura data in viata...
din pacate am o deplasare si nu pot ajunge.. imi cer scuze pentru neprezentare...
ar fi fost frumos sa se organizeze si la noi astfel de evenimente extrem de rare... (k si aparitia lu spiderman sau a extraterestrilor.. in fata scarii cum sustin copiii de prin zona mea :lol: )
din pacate e greu de organizat.. si sponsori nu se gasesc.. pentru k lumea nu prea este informata despre astfel de evenimente..
am mai asistat la un eveniment asemanator .. cand un coleg de echipa cu mine.. si-a uitat ghetele de fotbal .. (care le purtase in ultimul meci pe noroi,, ) in rucsac. in vacanta de vara..asta insemnand aproape o luna jumate.. si dupa aceasta luna jumate, cand a deschis rucsacul, eram toti membrii echipei alaturi de el.. si ce sa vezi?? a incoltzit iarbaaaa...
da ce verde era.. numai buna de fotbal.. :D asadar nu sunt total strain de asemenea evenimente rare :P

in concluzie vreau sa multumesc pe aceasta cale scenaristului, coregrafului, directorului administrativ, casei de discuri, actorului principal si mai ales fanilor si publicului care este alaturi de noi... la anu si la multi ani !!!

va salut de la iasi :lol: :D
bafta

BabyBlue_EVO 17-07-06 11:56

1 Attachment(s)
Evolution Crew a facut prima victima :D

cls21b_EVO 17-07-06 21:04

Da...frate ...omu' din poza nu a crezut ca "putem deschide o masina doar cu bricheta"...drept urmareeee....;)

samplesEVO 17-08-06 23:44

pace voua :) evo...
:wave:

god2me 18-08-06 02:38

welcome among us !!! daca ai sti ce ai pierdut in seara asta....

...el este noul membru evolution crew cu al lui 1.8T quattro. Cheers mate !!! ;)

cls21b_EVO 18-08-06 13:27

Ciaules bulan ! Tabarles pa ei mahhhhhhhhhhh!!!!! HAI HAI !!! prrrrraaaaeaaahhhhhhhhhhh !! :D:D

Welcome 2 our crib! ;)

zA_pRi3$t_EVO 19-08-06 17:59

.....io ca de obicei nu mam prins....cine e baiatu asta ? :)

cls21b_EVO 19-08-06 18:56

Bogdan "racitul" de la ultima intalnire...si de la celelate...si de pe la curse...si de pe la pescar...si de pe la victoriei...ESTI PRAF ! :D:D:D

samplesEVO 22-08-06 13:42

da ma da...ala racitu' :lol:
hai k mam mai pus p picioare ...n vdm joi!
toti curiosii sa vina la intalnire :)
p.s. un binevoitor sa imi aduca si mie un sticker... sarumana!

cls21b_EVO 22-08-06 14:10

Gata bossinho ...am dat zvon in leg. cu stickerul .
Ne vdm. joi.

samplesEVO 22-08-06 20:14

promptitudine...asa da :)
makes me proud 2 b an EVO
cheers

All times are GMT +2. The time now is 20:49.

- Copyright 2026 4Tuning