![]() |
Re: E46 - 330Ci / Cateva sfaturi
Plange dupa un m-pachet ;)
|
Quote:
|
de bani de usi bagai super kit pe ea...nu M da ceva frumos de la hamann...
pacat ca ai dat bani aiurea si nu ai incercat la cineva care are sa il intrebi daca se merita sau nu etc...mai ales daca e si masina de zi cu zi...e foarte nasoil pt ala din dreapta daca se intampla sa nu fi la masina cand se duce cineva sa deskida si tia tras de ea....... |
Quote:
|
Quote:
Deasemenea eram curios cum arata filtru poate poi si o poza cu el :) |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
Mda arata foarte bine filtru cred ca o sa optez si eu pana la urma pentru unul dintrasta cu carcasa separata ca initial ma gandeam sa nu stric aspectul motorului daca scot carcasa de plastic de la filtru original, sunt curios daca se instaleaza greu si de unde l-ai cumparat u pe al tau ca eu ma gandeam daca fac pasul asta sa merg tot pe K&N! |
Quote:
|
ce ziceti,sa imi pun plasme?si daca da atachati si voi o poza cu ce model a`r da mai bine pe masina mea...
|
Quote:
eu personal n`as face asta niciodata,arata prea frumos,a ramas o culoare unica pe la masini,plasme au toti taranaii ca sa zic asa de la olcit si dacie pana la logan si mai nou sandero... |
Quote:
|
3 Attachment(s)
foarte tare masina frate....de'acord cu iustin....nu iti pune plasme....lasa asa...
la ,,bad boy'' te-ai gandit ??? |
frumoasa masina smi :> bafta in continuare. si lasa tatuajele ca nu-ti sta bine.
|
3 Attachment(s)
mda...poze noi...speram sa nu fie in ipostaza asta,dar deh...e plina craiova de tzigani spurcati si de tzarani invidioshi...carora le doresc cu banii de pe dvd`u sa isi faca pomana...
|
Doamne, ce tigani... au spart un geam pentru un dvd? Nu ai auzit alarma, nimic? :( Politia oricum nu are ce sa faca... Totusi, e incredibil ca iPOD-ul a ramas acolo...
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:58. |
- Copyright 2026 4Tuning