![]() |
Re: vreau proiectoare
1 Attachment(s)
Salut! Bineinteles ca exista proiectoare ceata pt tico! poti merge la un mag specializat in piese Daewoo sa cumperi sau mai ieftin ar fii sa montezi un set de tipul celor universale.
Proiectoar special pt tico am gasit modelul din poza! LS-DL-076 TICO FOG LAMP(CRYSTAL) |
un centru de dezmembrare daewoo in bucuresti. Im lipsesc niste chestii din pe care nu le gasesc la magazine.
|
Diesel IQ , pe unde stai , ca am vazut ca vorbeai de OMV`u de la Reinvierii , si pe acolo stau si eu ....
Si nu inteleg un lucru .... va vad ca vorbiti de becuri xenon, banuiesc ca sunt imitatie nu ? Adica Nucu de exemplu , in pozele pe care le-a pus, nu are instalatie de xenon pe masina, ci pur si simplu a pus niste becuri mai smechere decat cele stock, nu? Daca am dreptate, e bine , ca si pe mine ma streseaza ca nu lumineaza destul ale mele (stock) si ma gandeam cu groaza cati bani tre sa dau pe o instalatie de xenon. Dati-mi si mie cateva detalii va rog, eu am inteles asa: Pozitii = ??? Faza scurta = h4 50w Proiectoare = ??? (zicea cineva ceva de un H3 parca ) |
Quote:
|
io stau in pta chibrit dar muncesc la clinik vet spiru haret si de aia stiu....
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
eu mi-am cumparat becuri philips blue vision h4 pt faruri si h3 pt proiectoare ... h4 sunt p masina iar h3 le am montat in proiectoarele clare .... proiectoate clare de la :
www.rxm.ro si becurile blue vision h3 si h 4 de pe : www.aspad.ro sau www.aspad.com . total rxm+aspad = 130 lei+ 150LEI= 280 lei (cu transport cu tot) ps : o sa vorbesc cu matza sa imi faca in photoshop o incercare de angel eyes pe proiectoare sa vad cum se vede ... |
150 lei ai dat pe becuri?
|
arata fain proiectoarele :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:14. |
- Copyright 2026 4Tuning