![]() |
Re: WORLD RACING 2
1 Attachment(s)
am si eu o intrebare cand vreau sa intru in cariera mea imi zice ce zice in poza
|
ce as putea face sa nu imi mai apara mesau ala???
|
Cand intri in cariera ta?Ai luat dupa internet salvari si ti le-ai pus sau ai inceput tu jocu?E ciudat nu ar trebui sa apara asa ceva?Astept pe mess un buzz sa vdm ce are!!!!Bafta!!
|
Si mie imi mai da uneori eroarea aia...si inca una cu "unable to save..."
|
Vezi ca nu ai facut fodleru calumea pentru salvari asa am patit si eu,trebuie sa iti stergi toate conturile si dupa aia sa iti faci din nou account!!!!:D
|
am si eu o intrebare unde dau sa ma joc la run da sa fie masini pe strada si sa ia curbele din volan incet??:D
|
cum sunt filmuletele de pe youtube asa vreau eu
|
https://www.youtube.com/watch?v=56cVk...eature=related cum este in filmuletu asta asa vreau
|
Daca mai faci triple-post s'ar putea sa pleci de pe forum la fel de repede cum ai venit si sa nu implinesti nici o luna.
Citeste regulile de la inceputul fiecarui topic si apoi incepe sa postezi ce te intereseaza |
In primul rand vorbeste concret!!!
In al doilea rand nu dai niciun "run"!! In al treilea rand pe planse gen:Italy,Stadt,Australia!!!! In al patrulea rand iti trebuie volan cu diferite functii!! Bafta!!!:)SI ai girja cu postarea vb lui D0ryN!!!!! |
mai datimi si mie niste sfaturi cum se sting farurile etc si dau cate un com cand nustiu cf k
|
La ce sa stingi farurile la joc?Daca la asta te referi nu ai cum doar sa dai flash!!!:)
|
am inteles asta lasa ca nu ma deranjeaza si inca cv cum bag alte harti in joc ajutorrrr va rog
|
Iti trebuie WR-2 Manager bagi hartile in fodler unde ai instalat jocu,le bagi fiecare la folder lor..si dp aia intri in rpogram si activezi cu rpogramu selectezi harta si dai save all changes!!!!
|
intra pe mess sa vb sa imi explici ma bn si sa fac cum zici tu
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:18. |
- Copyright 2026 4Tuning