![]() |
Re: ShadowCrew nou club in timisoara
si eu dupa ce o schimb :)
|
si eu dupa ce mio cumpar :-)
|
Quote:
|
nu:cry: va rog ca vin cu BMX-u :-):-)
|
Duminica este programata iesirea la IARBA VERDE.Va rugam aduceti mici si SUC;)
|
Duminca PLOO !
|
votka si wisky si ......nah.... nush de ce ...dar VORBIND despre shadoe crew deja nu mi se pare o idee buna.... cred ca intr`
|
matrixu, poti sa refolmulezi te rog.....?
|
Quote:
vroiai sa spui de la "zugravit" =)) /do not climb walls without wings |
oricat as incerca....charlie chiar ....chiar nu pot rade la dumele tale....!! cu durere in suflet iti spun nu esti deloc HAZLIU ... AMUZANT....etc****** in fine..... da duminica la iarba verde...si poza cu masinile o sa punem cand is gata...pe mine ma vaneaza arabiiii !!! :))) tre s-o indrept ca m-o nenorocit !!! :P
|
Quote:
|
Man ShadowCrew a fost infintat de mine , urmand sa intre Laurentiu si multi altii, toti tipi de treaba.Asa ca te rog frumos , daca vrei sa vb ca oamenii, suna-ma si vb sau ne intalnim sa iti explic cum sta treaba.NU batai si ***uri dinastea, amenintari.
In rest io ti-am zis ca daca vrei sa intri in ShadowCrew, puteai sa vi la intalniri , sa vedem si noi cum te comporti, ce caracter ai, si daca erai OK erai BINEVENIT.Dar vad ca te-ai dat de gol de data asta. VA ROG FRUMOS LASATI AMENINTARILE DEOPARTE |
Quote:
|
Quote:
|
eu zic sa vina matriuxu la intalnire...sal cunoasteam etc...lau nu mai fi rau asa! asa lasi tu 1 impresie....dar de fapt eesti baiat de milioaneee!!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:55. |
- Copyright 2026 4Tuning