![]() |
Re: Fiat Coupe
te'am sunat de mi'a venit rau :|...
|
Quote:
ce model era |
mergea foarte bine, dar din cauza ca era aglomerat, nu apuca sa o ia in fata; rar apuca loc in lateralul meu (si acolo se vedea ca imediat o lua in fata); ideea e ca avea ghinion de fiecare data si dadea de vreunu care ii bloca drumu, si iar o luam eu inainte :D :)) a fost super tare, cred ca nu mai putea omu de nervi :)) oricum am avut noroc, recunosc ca mereu aveam culoar.
din cate tin minte rs4 din ala nou (numere de dubai), nu mai stiu... |
rs4 negru. eu cred ca a fost intamplator faptul ca "l-ai facut"
|
da frate stiu; pur si simplu dadusem exemplu in cazul in care e aglomeratie; ca daca era liber logic ca ma facea.
|
Quote:
numai bine :) |
va salut pe toti...sunt nou pe aici si am si io o rugaminte...vreau sa-mi iau si io un fiat coupe...dar inca nu sunt decis fiindca nu stiu multa lume care sa fii avut masina asta si nu prea stiu pareri.din cate am vazut majoritatea de aici aveti un astfel de model.dak ati putea sa ma ajutati si pe mn cu niste informatii despre aceasta masina pt k imi place mult(motor,fiabilitate,preturi piese si dak se gasesc,consum,etc) si nu sunt foarte decis sa o iau...Va multumesc mult si sa stapaniti toti masinile voastre k sunt frumoase foc...multa bafta tuturor
|
Quote:
|
Quote:
ms mult pt informatii si sfaturi...multa bafta sper sa-ti gasesti masina |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
asta cam asa este dar un 1.8 16V de ex condus cu prudenta mai merge fata de oricare din modelele turbo , 16VT , 20VT respectiv 20VT plus sau limited edition , dar da ca incepator este recomandat altceva , un punto 1.2 ceva care sa nu faca probleme :P |
da stiu k sunt incepator...dar pana la urma pot sa conduc prudent acum la inceput...k oricum io sunt cu viteza ;))...si un 1.8 cum ziceai tu crek ar fi bun...k nu vreau turbo foarte puternic...imi place mult k masina si de-aia ziceam k vreau sa o iau dar tot nu sunt decis,fiindca nu stiu preturile la piese,consumul,dak e fiabila etc....va multumesc pt sfaturi
|
Quote:
PS: cu piesele stai linistit ca poti sa-ti iei de afara un 1.8 de exemplu la pret foarte bun de piese daca vrei |
ca fiabilitate iti zic garantat ca o sa fii multumit.. si indiferent de motorizare cum a zis si georgel sunt sprintene.. si te mananca talpa fara sa iti dai seama :)asa ca ai grija ......de consum ce iti pot zice ... orice masina iti papa daca te dai la ea ... mers regim normal e chiar ok ... bafta
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:44. |
- Copyright 2026 4Tuning