Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Oltcit (https://forum.4tuning.ro/321-discutii-oltcit.html)
-   -   Discutii diverse cu si despre Oltcit (https://forum.4tuning.ro/321-discutii-oltcit/61682-discutii-diverse-oltcit.html)

RobertRFG 23-06-08 17:05

Re: Discutii diverse cu si despre Oltcit

Quote:

Originally Posted by valib (Post 1607872)
alfa romeo 33 (1.5, 1.7, 1.7 16V, 1.8 TD), renault 5gt turbo, ceva motoare de 1.6 de subaru legacy (impreza) tot boxer, tot pe aer.

citroen axel = OLTCIT pentru export

de pus poti sa pui aproape orice motor, ca oricum trebuie facute o gramada de modificari ca sa potriveasca, orice motor ai pune pe masina.

ok iti multumesc pentru raspuns...
azi o sa vorbesc cu baiatu si o sa ii spun...tu care crezi ca sar adapta cel mai usor si ar fi cel mai bun de pus pe oltcit??:oops:

valib 23-06-08 19:18

depinde ce vrei...
pentru consum...as baga motorul de 1.8 TD (desi nu stiu sigur daca incape fara sa ciopartesti lonjeroanele, ca nu l-am vazut decat montat pe o alfa romeo), sau merge dieselu de pe citroen AX (este la arad un asemenea oltcit, si are motorul omologat)

pentru cox...motorul de pe reno 5gt turbo (din setari il poti duce destul de sus), sau 1.7 16V 132(136) cai (aici e chinuiala ca e pe injectie, si trebuie sa muti toata instalatia electrica de pe alfa romeo, precum si chinuiala cu planetarele& mutat/adaptat cutia de viteze). Desi, nici cu ala de 1.7 8v nu ti-e rusine (105cai stock, pe carburator/injectie) (din asta este la craiova unul)

ca usurime in montaj...as merge tot pe motorul de reno 5 gt turbo (este la calarasi parca un oltcit cu motor din asta, sau oricum prin zona calarasi)

depinde ce vrei sa faci...si pana unde esti dispus sa mergi, cu ce sacrificii esti dispus sa convietuiesti.
Eu vroiam sa bag ala de 1.7 16v, am totul de pe o alfa33....dar...lipsa de timp, teama de modificari, etc....

bodyspeed 25-06-08 14:28

Quote:

Originally Posted by valib (Post 1608431)
depinde ce vrei...
pentru consum...as baga motorul de 1.8 TD (desi nu stiu sigur daca incape fara sa ciopartesti lonjeroanele, ca nu l-am vazut decat montat pe o alfa romeo), sau merge dieselu de pe citroen AX (este la arad un asemenea oltcit, si are motorul omologat)

pentru cox...motorul de pe reno 5gt turbo (din setari il poti duce destul de sus), sau 1.7 16V 132(136) cai (aici e chinuiala ca e pe injectie, si trebuie sa muti toata instalatia electrica de pe alfa romeo, precum si chinuiala cu planetarele& mutat/adaptat cutia de viteze). Desi, nici cu ala de 1.7 8v nu ti-e rusine (105cai stock, pe carburator/injectie) (din asta este la craiova unul)

ca usurime in montaj...as merge tot pe motorul de reno 5 gt turbo (este la calarasi parca un oltcit cu motor din asta, sau oricum prin zona calarasi)

depinde ce vrei sa faci...si pana unde esti dispus sa mergi, cu ce sacrificii esti dispus sa convietuiesti.
Eu vroiam sa bag ala de 1.7 16v, am totul de pe o alfa33....dar...lipsa de timp, teama de modificari, etc....

Un oltcit cu motor de citroen Ax ..era şi in Craiova .. se comporta oarecum bine ceva probleme cu planetarele, numai ştiu exact de ce ..dar imi zicea tipul că nu se merita un Diesel ..., tot ceva benzin:-P ar merita

micu 27-06-08 07:11

Quote:

Originally Posted by valib (Post 1608431)
Desi, nici cu ala de 1.7 8v nu ti-e rusine (105cai stock, pe carburator/injectie) (din asta este la craiova unul)

nu e de 1.7 8v, este de 1.3 pe carburatie.... de alfa 33 imola, modelul mai nou, are 90 de cai stock, si e comprimat... avans reglat din curele, pt ca motoru vroia un avans mai mic, si era in blana(de mic)

valib 27-06-08 17:05

mie proprietarul, precum si altii de pe langa el mi-au zis 1.7 8v

o fi cum o fi...e motor de alfa romeo 33:)

micu 27-06-08 17:36

crede`ma... k am vorbit cu el, am vrut sa il cumpar chiar... si mi`a dat toate detaliile... deci nu vorbesc din auzite... cum s`a zis si despre masina mea k e biturbo =)))) nu inseamna k tre sa crezi...

valib 27-06-08 20:03

eu am vb doar ce stiam de pe la proprietar. Daca m-a aburit, asta e:)

pinguinu_xl 16-07-08 19:10

CE CONSUMA MULT,BRO,CA EU AM REUSIT SA SCOT UN CONSUM DE 7-8,URBAN,VI SE PARE MULT,PENTRU UN MOTOR DE TURATIE?????

MAH,FRATILOR,VOI ATI VAZUT CAREVA RECLAMA LA NU STIU CE NISSAN,IN CARE ISI BAT JOC DE OLTCIT,FAZA CU REMATUUUUUUUUUUUU

MA,FRATZILOR,VOI NU ATI VAZUT NICI UNUL RECLAMA AIA LA NISSAN:shock:,IN CARE ZICE DE REMAT SI ARATA UN OLTCIT:cry:.CE DRACU MA,CHIAR SUNT DE ARUNCAT???

sau nu functioneaza toate bujiile

Editat de valib: te rog frumos sa nu mai scrii doar cu litere mari, caci nu suntem chiori

manu_96xls 16-07-08 19:38

Quote:

Originally Posted by pinguinu_xl (Post 1648865)
MA,FRATZILOR,VOI NU ATI VAZUT NICI UNUL RECLAMA AIA LA NISSAN:shock:,IN CARE ZICE DE REMAT SI ARATA UN OLTCIT:cry:.CE DRACU MA,CHIAR SUNT DE ARUNCAT???

Cred ca am vazut-o cu totii, iti dai seama ca nimanui (posesor de oltcit) nu ii place asta , dar ce sa le faci?:sad:;)
Ps: toate posturile astea mergeau puse in unul singur, ai funcita EDIT, foloseste-o!':x
Ps2: nu mai folosii caps-ul ca intelegem si fara.;):x

Danutz Bratosin 16-07-08 23:35

ai dreaq' si pe mine ma enerveaza aia de la nissan...de-ar mai fii fabrica de la craiova nu ar mai face ei ''publicitate negativa'' oltcitului..:(

ps: si seat face ''publicitate negativa'' oltcitului..

Bryan 17-07-08 00:54

e la toyota reeclama

valib 17-07-08 00:54

si toata lumea o sa faca, atata timp cat nu suntem organizati in cadru legal, ca sa le putem spune macar ' fa-te mai incolo...'

pinguinu_xl 28-07-08 02:20

Quote:

Originally Posted by alexx_1989 (Post 1274061)
nu le am eu cu oltciturile dar sa stitzi cami plac la interior au 10 de la mine din pacate am auzit ca nu sunt chiar asa de stralucite pe cat credeam eu...

cine ti-a zis ca OLTCIT-urile nu sunt stralucite ori e DALTONIST ori e GAY,ori e NEBUN:evil:

Quote:

Originally Posted by Bryan (Post 1649495)
e la toyota reeclama

asa e frate,era la toyota,scuze

serady 15-12-08 13:47

Re: respecte

nu merita banii era pre varza la caroserie .lonjeroane sparte ce mai bani gramada....

-RAZVAN- 15-12-08 14:21

Re: respecte

Nu ti-ai luat alt Oltcit? :D

All times are GMT +2. The time now is 17:40.

- Copyright 2026 4Tuning