![]() |
Re: Noul meu Golf 5 GTI
9 Attachment(s)
..:: VW Golf Mk5 GTI ::.. |
Da Da ... de ziua ... nu a ta ! :) :) :)
|
K W L vine de la cuvantul KEWL care il folosesc cei de la South Park :)) ii bengos numaru :D
|
da ... vine de la KEWL ... a se citi ceva gen cool :P
BAD, RUN, RIP, BYE , GTI mi s-au parut prea banale :D |
da e mai fain decat toate alea... si ai uitat sa mai zici unu SEX :)) sau XES ... eu am unul fain ... HOR adica t@rf@ mica ;))
|
Quote:
sa dai o bere la super NENEA MKE ... frumoase poze ti-a facut !! :lol::twisted::idea::arrow: |
Quote:
|
Quote:
LA MULTI ANI bro ! |
Felicitari fratica !!! sa dea Domnu sa mai faci inca cateva miliarde de numere !!! Sanatate maxima :)
|
maine un mic update (cu poze)
|
ai rez ceva cu jantele ?????
|
inca nu ...
am gasit un site calumea 1000$ setul de jante cu tot cu cauciucuri :P dar mai astept cu jantele un pic ... |
ce jante vrei sa iti iei daca nu sunt indiscret? :)
|
niste jante negre pe 18 sau 19 cu buza rosie sau alba ...
|
masina este de vanzare (pentru am primit o oferta pentru o masina noua foarte tentanta)
Pretul ei nou nouta este 25.200 euro cu TVA in plus fata de asta eu am platit taxa de prima inmatriculare - 518 euro + alte mici impozite am pus folie spate autorizata - aprox 100 euro (folia are garantie de la expert detailing) am vopsit praguri si spoilere in culoarea caroseriei (pe spate difuzorul este negru) - aprox 200 euro La un calcul mic ajungem la 26.000 de euro cu TVA (noua) Acum are 5.800 de km (astazi 19.04.2008) Cred ca un pret rezonabil este 23.800 masina este in garantie. si are 4 luni vechime. cei interesati o pot vedea prin bucuresti si ma pot contacta oricand pentru detalii. |
| All times are GMT +2. The time now is 07:54. |
- Copyright 2026 4Tuning