Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bazar AUTO - MASINI (https://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-masini.html)
-   -   Vand masini noi sau second din import (https://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-masini/61102-masini-second-import.html)

BAKU29 02-05-08 13:03

Re: Masini noi/second din import

Quote:

Originally Posted by ionut_cluj (Post 1506481)
BMW 318i 12/1995, 116 CP, 164.000 km, consum mixt 8,1 l/100 km, culoare visiniu metalizat, euro 2, ABS, geamuri si oglinzi electrice, controlul stabilitatii (ESP), jante aliaj, inchidere centralizata, proiectoare ceata, semnalizatoare stopuri albe, cutie manuala 5+1, klimatronic (cu display, nu klima-automatic), 2 airbaguri, 4 usi: 3.200 euro (transport, tva, comision, verificare dekra, inmatriculare + asigurare provizorie incluse in pret)

BMW 318i 02/1995, 116 cp, 180.000 km, consum mixt 8,1 l/100 km, ABS, geamuri electrice, oglinzi electrice, carte service, trapa, 2 airbaguri, servo-directie, radio cd kenwood, cotiera : 2.700 euro (transport, comision, tva, verificare dekra, inmatriculare + asigurare provizorie incluse in pret)

Se ofera factura, ambele modele sunt E36.

In pretul asta intra si comisionul tau?Asta e pretul total

ionut_cluj 02-05-08 13:25

da, preturile sunt totale.

ionut_cluj 04-05-08 15:16

Passatul s-a vandut. 407 si A4 inca valabile.

ionut_cluj 06-05-08 23:32

407 si A4 vandute.
In continuare orice masina la comanda (noua sau second), pe platforma sau pe roti, verificare dekra, leasing.
Comision negociabil!

LittleM@n 07-05-08 00:08

O intrebare: Toyota Camry Hybrid noua (sau rulata foarte putin), este vreo sansa sa poti aduce?
Si daca da, cam cat ar fi pretul total.

Multumesc.

ionut_cluj 07-05-08 11:18

Quote:

Originally Posted by LittleM@n (Post 1519054)
O intrebare: Toyota Camry Hybrid noua (sau rulata foarte putin), este vreo sansa sa poti aduce?
Si daca da, cam cat ar fi pretul total.

Multumesc.

da, bineinteles. In mod normal, preturile ar fi undeva intre 20 si 25.000 de euro. Nu stiu daca sunt inca in europa, dar putem importa din USA fara nici o problema.
da-mi add pe messenger, id-ul meu e ionut_ztele si discutam in continuare.

BAKU29 07-05-08 21:18

Explica putin procedura de aducere masini la comana pas cu pas daca vrei

ionut_cluj 07-05-08 23:02

Quote:

Originally Posted by BAKU29 (Post 1520794)
Explica putin procedura de aducere masini la comana pas cu pas daca vrei

1. Ma contactezi si imi spui ce masina doresti, ce buget ai etc.
2. Daca ti-ai gasit deja tu masina, pasul 1 il ignori:)
3. Contactez vanzatorul si verific autenticitatea anuntului, starea masinii (telefonic, evident), negociem putin preliminar.
4. Daca totul iti convine, rezerv masina.
5. Iti emit o factura proforma cu datele tale si ale mele, cu suma totala pe care o ai de platit. Mergi la banca si achiti jumatate din suma respectiva, urmand ca cealalta jumatate sa o achiti la predarea masinii. Optional, putem incheia si un precontract de vanzare-cumparare.
6. Ma deplasez la locatia unde se afla masina, fac o verificare dekra, daca are vreun defect ascuns te anunt telefonic si hotaram impreuna daca o mai luam sau nu. Altfel, eu oricum plec cu inca 2-3 variante back-up, in caz ca nu mai vrei masina respectiva. in 3-4-5 zile(depinde de distanta si de ziua saptamanii) masina o ai in fata portii/casei/scarii
7. Incheiem tranzactia, imi achiti cealalta jumatate din pret si fiecare merge la casa lui.

ionut_cluj 10-05-08 14:30

Aduc masini la comanda, noi sau second, din Germania, Olanda, Belgia, Franta, Austria, Danemarca, Ungaria, Emiratele Arabe Unite, Statele Unite. Comision negociabil, ofer factura si posibilitatea deducerii TVA-ului (unde este cazul). Deasemenea, asigur consiliere pentru dosarul de leasing.

Bogdan YBR 11-05-08 14:18

1 Attachment(s)
imi poti arata 3-4 oferte de autospeciale salubritate de import pe care mi le poti aduce ?
ma intereseaza o masina mai vechiuta nu foarte scumpa cu posibilitatea de incarcare containere sau europubele.
din cate stiu in prezent taxa de prima inmatriculare nu se plateste pt astfel de autospeciale ca este in aceeasi oala cu salvari pompieri....etc stii tu.
multumesc.
astept aici sau pe PM

ionut_cluj 11-05-08 14:39

Quote:

Originally Posted by Bogdan YBR (Post 1527334)
imi poti arata 3-4 oferte de autospeciale salubritate de import pe care mi le poti aduce ?
ma intereseaza o masina mai vechiuta nu foarte scumpa cu posibilitatea de incarcare containere sau europubele.
din cate stiu in prezent taxa de prima inmatriculare nu se plateste pt astfel de autospeciale ca este in aceeasi oala cu salvari pompieri....etc stii tu.
multumesc.
astept aici sau pe PM

autovehiculele cu o greutate de peste 7,5 tone nu platesc taxa de inmatriculare. ma interesez si revin cat de repede cu o oferta.

ionut_cluj 14-05-08 00:15

In continuare orice masina la comanda (noua sau second), pe platforma sau pe roti, verificare dekra, leasing.
Comision negociabil!

zarathustra 14-05-08 21:50

carrera 2 sau 4 cabrio 996, rosie sau neagra, interior rosu/negru/alb(sau beige sau ceva deschis la culoare), navigatie mare, cutie de viteze manuala, max. 100.000km(+-ceva). astept un mesaj pe privat. multumesc

login 14-05-08 21:50

salut ,
ma bag si eu in seama si intreb , la ce bani e un 3'ar (316,318,320, in 4 usi) de '97-'98 cu toate taxele incluse.
Merci anticipat ;)
spor la afacere

IONUT-GBP 14-05-08 22:33

un porsche 911 ? 95-98 la ce banii ?

All times are GMT +2. The time now is 17:36.

- Copyright 2026 4Tuning