![]() |
Re: Masini noi/second din import
Quote:
|
da, preturile sunt totale.
|
Passatul s-a vandut. 407 si A4 inca valabile.
|
407 si A4 vandute.
In continuare orice masina la comanda (noua sau second), pe platforma sau pe roti, verificare dekra, leasing. Comision negociabil! |
O intrebare: Toyota Camry Hybrid noua (sau rulata foarte putin), este vreo sansa sa poti aduce?
Si daca da, cam cat ar fi pretul total. Multumesc. |
Quote:
da-mi add pe messenger, id-ul meu e ionut_ztele si discutam in continuare. |
Explica putin procedura de aducere masini la comana pas cu pas daca vrei
|
Quote:
2. Daca ti-ai gasit deja tu masina, pasul 1 il ignori:) 3. Contactez vanzatorul si verific autenticitatea anuntului, starea masinii (telefonic, evident), negociem putin preliminar. 4. Daca totul iti convine, rezerv masina. 5. Iti emit o factura proforma cu datele tale si ale mele, cu suma totala pe care o ai de platit. Mergi la banca si achiti jumatate din suma respectiva, urmand ca cealalta jumatate sa o achiti la predarea masinii. Optional, putem incheia si un precontract de vanzare-cumparare. 6. Ma deplasez la locatia unde se afla masina, fac o verificare dekra, daca are vreun defect ascuns te anunt telefonic si hotaram impreuna daca o mai luam sau nu. Altfel, eu oricum plec cu inca 2-3 variante back-up, in caz ca nu mai vrei masina respectiva. in 3-4-5 zile(depinde de distanta si de ziua saptamanii) masina o ai in fata portii/casei/scarii 7. Incheiem tranzactia, imi achiti cealalta jumatate din pret si fiecare merge la casa lui. |
Aduc masini la comanda, noi sau second, din Germania, Olanda, Belgia, Franta, Austria, Danemarca, Ungaria, Emiratele Arabe Unite, Statele Unite. Comision negociabil, ofer factura si posibilitatea deducerii TVA-ului (unde este cazul). Deasemenea, asigur consiliere pentru dosarul de leasing.
|
1 Attachment(s)
imi poti arata 3-4 oferte de autospeciale salubritate de import pe care mi le poti aduce ?
ma intereseaza o masina mai vechiuta nu foarte scumpa cu posibilitatea de incarcare containere sau europubele. din cate stiu in prezent taxa de prima inmatriculare nu se plateste pt astfel de autospeciale ca este in aceeasi oala cu salvari pompieri....etc stii tu. multumesc. astept aici sau pe PM |
Quote:
|
In continuare orice masina la comanda (noua sau second), pe platforma sau pe roti, verificare dekra, leasing.
Comision negociabil! |
carrera 2 sau 4 cabrio 996, rosie sau neagra, interior rosu/negru/alb(sau beige sau ceva deschis la culoare), navigatie mare, cutie de viteze manuala, max. 100.000km(+-ceva). astept un mesaj pe privat. multumesc
|
salut ,
ma bag si eu in seama si intreb , la ce bani e un 3'ar (316,318,320, in 4 usi) de '97-'98 cu toate taxele incluse. Merci anticipat ;) spor la afacere |
un porsche 911 ? 95-98 la ce banii ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:36. |
- Copyright 2026 4Tuning