![]() |
Re: Renault 5 Gt Turbo by Ferny
ms Mili pt raspuns , zsolt iti urez succes cu masina,pt ca o sa ai nevoie si o sa iti aduca bucurii cand o sa fie gata...:D
|
Quote:
Cand o sa incep lucrarile si eu ,voi deschide si eu un topic,ca de multe ori sunt de folos sfaturile. Faina masina Ferny,sa o tii tot asa si mult succes in continuare,numai bine.;) |
ms zsolt , in curand cu ajutorul lui Mili o sa arate si ea a masina....(o sa aibe bara fata si grila).
|
1 Attachment(s)
o ieseala mica cu inca un turbat ,sper sa mai puna poze...sa arate jantele alea:D
|
Re: Renault 5 GT turbo spec. Gr. N
vara asta ,sper eu masina va primi tratamentul Gr. N conform specificatiilor frantuzesti si ii multumesc lu Bnz pt schimbarea denumiri topicului meu, o sa revin cu detalii...
|
Sa intelegm ca te apuci oficial de treaba?
Poti detalia si pt nestiutori - tratamentul Gr. N - in ce consta? |
O face stock la loc :D
|
=)) bun...
grupa A sau B... grupa N e cam stock ;) |
are din toate ,cel mai mult din N o sa fie caroseria, oricum mai este mult de munca dar sper sa iasa ceva bun...se va monta un rollbar, intari caroseria, in interior doar 2 scaune si restul cat mai spartan, si multe alte chestii...
|
Adu caroseria la garaj mai repede sa ne apucam de ea 8)
|
ferny nu imi poti da te rog un id de mess k am si eu cv probleme cu furtunararia de pe gtt si am mare nevoie de cv ajutor mersi mult si scuze de interventie
|
ferny527 este id meu de mess
|
ferny ast un raspuns ms mult la ce tiam lasat pe messenger '
|
Quote:
|
fiara a primit o hibrida T3 pe admisie si T25 pe evacuare + un downpipe mai mare si merge pe 1.3 bari (momentan)...
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:17. |
- Copyright 2026 4Tuning