![]() |
Re: 2009 Ford Focus RS
Masina este frumoasa...intr-adevar...dar...culoare in opinia mea, cam lasa de dorit. Prea mult aduce a Fast & Furious...si sunt plictisit de ea...daca ai o masina frumoasa eu zic sa lasi sa aprecieze cine vede detaliu nu sa-i bagi in ochi culoare si gata...ai rezolvat problema...(imi place mai mult sa nu ies in evidenta) per total...imi place, are linii frumoase masina.
|
Superb. Aspect agresiv si foarte frumos si calutii sunt suficienti.:D
|
Arata f. bine, practic nu prea mai ai ce tuna la ea! Jantele par un pic aftermarket si as fi vrut sa aiba si 4x4 desi s-ar putea sa fie mai rapid pe circuit decat noul Impreza STI, poate chiar si decat EVO.
|
e SUPERBBBBBBBBBBBBB
|
foarte frumos ,dar in fata s-au luat dupe cei de la mitsu vopsita in negru
|
la cati cai are...cuplul e cam mic...in rest...o masina superba...
|
arata super bine...si interior si exterior ff reusit imi place .. motoru cred k trage rau la cei 300 de spartanii:boxing: :lol:
|
in primul rand imi place foarte mult exteriorul este un facelift ffff reusit mai ales partea frontala care a suferit cele mai mari modificari (ma refer ca e facelift pt ca modelul se trage din focus 2) iar ca performanta am ramas putin :shock: 300 de armasari pe o tractiune fata nu pare o masina pe care o poti stapani poate decat pe drum drept, parerea mea ca merita un 4x4 dar poate sistemele electronice ale masini o vor tine bine pe sosea.
un model fff reusit...si eu sunt in febra achizitionarii unui ford focus ghia face lift...de abia astept...scz de off |
cel mai reusit ford care l-am vazut e pur si simplu superb si motorizarea e fff buna felicitari celor de la ford pt ce au facut !!!
|
Absolut dementiala masina! Singurul lucru care imi displace sunt prizele de aer de pe capota... Puteau sa le dea o alta forma. Oricum este ucigas modelul!
|
300 de caluti doar pe puntea fatza , doua dezavantaje mari 1 curbe subvirarea ii puternica iar 2, 300 cp pe puntea fatza schimbi cauciucurile tot la 1000 de km o sa fie o mancatoare de cauciucuri in rest ii fainutza masina
|
My preciosssssssssssss.......................... deci masina asta e superba in ciuda chestiei ca intradevar e cam nasol ca nu are 4x4! Din ce auzisem eu de la un dealer ar trebui sa iasa si versiunea 4x4 decuplabil electronic dar asta nu bag mana in foc!!!
|
fioroasa e...
|
s-a terminat smecheria , ovalul albastru iar a facut-o :D :D :D
|
scoateti banii din banca, alocatiile copiilor, pensiile bunicilor:D, si haideti la ford sa facem comanda:woowoo:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:10. |
- Copyright 2026 4Tuning