![]() |
bine ai venit blackpower. :D :D r3sp3ct tuturor
|
la multi ani. am vazut ca azi ai implinit 18 ani.
|
Salut all ! sunt bLaCkPoWeR si sunt un membru nou al clubului , sper sa ii cunosc pe toti membrii clubului sau pe catzi mai multzi ! :D :lol: id-ul meu magiko_bum !
|
Nume:Ciolacu
Prenume:Alexandru Nick(porecla folosita):Speeder(speddy) sau kill Varsta:16 Oras:Galati Nr de telefon: 0745033559 Masina:in the apropiate future oltcit 11 rl biturbo Ymsg id : Killpacient Nr de inmatriculare : GL 66 SIX(cand fac 18 :twisted: :roll: ) |
biturbo? :roll:
|
e proiect....makar turbo sa il fac si sunt multumit :) oricum mai am timp :) inka 1 an si oleaka :d
|
bine ai venit in club Killpacient. r3sp3ct tuturor membrilor :D
|
1 Attachment(s)
SALUT!!Daca m-ati acceptat ar trebui sa ma prezint shi yo nu??Asa ar fi frumos...
Nume:Amariei Prenume:Ioan EUGEN Nick:EuGenius Varsta:26 Locatia:Bacau(+Vatra Dornei,Bistrita+mari shi oceane 8 luni pe an) Masina:Mazda 323 1.3 lx(pt incepatori :lol: ) email:[email protected] |
sal
s-o stapanesti sanatos. imi place masina asta. si bine ai venit in club... la cat mai multe curse si clipe fericite petrecute impreuna. bafta si respect de la bucuresti
|
frumusica masina :) imi place..sa o stapanesti sanatos...Salutari de la Galati
|
SALUTARI LA TOTI----BAFTA :wink:
|
Mazda sunt masinute bune. Ar trebui sa faca ceva treaba. Motoarele stiu ca sunt OK.
|
1 Attachment(s)
eu sunt steffy...din ploiesti..am 16 ani..masina ink nu..in fine..andrei stie mai multe dsp mn.. :)
|
Ma simt raspunzator sa adaug niste completari 8)
De fapt, un singur lucru am de adaugat: este iubita mea :D |
Re:
Quote:
Just joking! :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 20:21. |
- Copyright 2026 4Tuning