![]() |
Re: Ce ati face daca ati mai avea numai 60 min de trait ?
Sincera sa fiu , habar nu am ce as face , 5 minute cu siguranta ar fii ocupate de un soc puternic , dupa care m-as gandi pe moment ce as face .
|
hmm, m-as duce acasa la parinti sa-i vad pentru ultima data ca sa pot parasi lumea asta cu cea mai frumoasa amintire posibila.
|
as merge cu masina pe Dealul Negru...that's how I dreamt my death so...
|
Quote:
|
Totusi .. eu ultimele 60 de minute de trait vreau sa fiu fericit ... nu de Dealu' Negru .. ce nume sumbru are :lol: ... ma duc si fac ceva amuzant ... ca in GTA , fur un tanc si ma plimb prin oras cu el ... daram sediu de Politie ... etc.etc. :D
|
Quote:
|
Quote:
On: as vrea sa imi petrec ultimele 60 de minute alive astfel: nu asa cu nebunii ca nu prea are logica sa ma omor cand tot o sa mor :?: As vrea sa stau in pat linistit si sa-mi pun gandurile in ordine sa ma gandesc la ce mai am de gandit si sa sper ca: EXSISTA VIATA DUPA MOARTE |
As face ca in filmul - Crank - pt cei care l-au vazut
|
daca as mai avea 60 de minute de trait, as incepe prin a-mi cere scuze tuturor oamenilor pe care i-am facut sa sufere, in speranta ca ma vor ierta si voi ajunge in rai :D
|
Quote:
:-) |
cu siguranta nu-mi ajung 60 de minute ca sa ajung la toti :D
dar as fura un Subarau sa ajung mai repede :-P tu ce ai face daca ai mai avea 60 de minute de trait? |
Quote:
pai.... 5 minute sa-mi fac un cd 10 minute sa-mi cumpar niste ..praf ( de copt :lol: ) 5 minute sa fur subaru din spatele blocului si pana imi suna ceasu` fac un fel de getaway in rahova :lol: |
si inca 15 secunde sa ne intalnim, ca deh... amandoi am furat subaru! =))
|
as opri timpul in loc ;)
|
Nu stiu exact ce as face...dar sa ma gandesc putin. Deci as fura o masina tare sa ma plimb cu ea, as lua o femeie....sa ma distrez cu ea:lol: iar in timpul ramas dau un telefon la toata familia, prieteni si le zic ca dau un party sa vina repede, ma sui pe masa si zic: Peste 10 secunde voi muri...restul numarati voi! :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:56. |
- Copyright 2026 4Tuning