![]() |
Re: Club Cielo
lasati siglele is puneti poze cu voi si masina...tot FAST...:D
|
Donn, o intrebare...tu catzi ani ai?
|
Quote:
|
decat 4 pana akm?snapy u ai pus poza cu tine si masina?k la mine imi vede decat scrisu nu si poza...decat daka dau refresh de catea ori...haideti ..:D ce ma bucur ....k in sfarsit ma i si pe mine cineva in seama,si sunt si de folos. :Dsau nu a fost buna idea cu pozele?
|
Sa mor de am vreuna cu mine si masina. Sa mai caut poate dau de ceva...
|
ok sefu` :D makar cu tine ...asa solo...k masina o mai stim..uni dintre noi..le pui separat..una cu tine una cu masina
|
snapy,dami si mie raspunsu la mine colo pls...scuze de offtopic
|
4 Attachment(s)
c am vazut ca ati pus masina sa pun si eu in pika cum arata caruta mea furioasa
|
kamikaze...esti salvarea mea...deci o serie de intrebari asa fast..
1)cat tea costat folia pe spate?ee omolagata? 2)tapiteria e originala?si cat tea costat daca ai facuto tu? 3)io vreau sami fac ce ai facut u cu rosu la plastikaraie,cu gri,mai putin la ceasuri pe bord...cum ai facut?se ia vopseaua?e greu?trebe sa faci ce va sa prinda mai bine vopseaua? |
@kamikaze: Omule, sigla e fara numele meu :lol: In loc de Snapy pui numele tau :lol:
PS: Activitate mare in seara asta aici :D |
3 Attachment(s)
Asta vroiam sa zic si eu ...:)) Sigla fara Snapy....
E super tare masina ta.... Donn poate asta or sa te ajute putin....(pozele) dar parerea mea ar fi sa renunti la gri.Eu mam bagat pe negru parca bate mai spre eleganta,asta pana gasesc o combinatie de culuri care sa-mi placa.Mai bine zic eu ca sa nu facem un chat aici sa bagam si ym.Al meu k_gula_0 |
1) folia e omologata 3 m in afara de geamurile fata care le-am pus pe barba mea :) adika pe raspunderea mea au costat vreo 5 mil vu tot cu fata
2) tapiteria nu e cea originala dar e piele eu am puso nu e greu am cumparta doar pielea si prenadex :D iti pot arata cum si ce sa o afc ca e simlu 3)da dar trebe sa slefuiesti plasticurile si sa le dai cu un primer daca nu agsesti asa ceva alcool tehnic pt ca bordu e fost dat cu silicon e plastic si daca nu pusca vopseaua daca mai ai nevoie de ceva privite me si te ajut :D cielo asta arata asa azi vara akuma e mai bestial dar trebe vopsit nu pot posta poze asa ca in 5 culori de la fibra :))) |
snapy cum pun numelere meu :))) ca nu stiu soory dar is mai pasta la asa ceva :((
|
Quote:
|
nu inteleg ce vrei sa zici aici:"cielo asta arata asa azi vara akuma e mai bestial dar trebe vopsit nu pot posta poze asa ca in 5 culori de la fibra "
zicetimi si mie ...am masina alba...sa fac ce ai tu cu rosu,gri dala frumos?mai are cineva pe forum...zicei o parere pls. :D io as vrea..dar nu vreau sa arate naspa...deci...parerea ... |
| All times are GMT +2. The time now is 15:35. |
- Copyright 2026 4Tuning