![]() |
Re: Sa vedem ce masini avem prin Slatina
este a lui NYV ala de la Car Still
|
si care e cea mai rapida masina din Slatina?
|
masini sunt multe rapide....care e cea mai rapida...eu unu nu stiu ce sa zic....las' pe altu' care poate are vreo idee...
dar hai s ate intreb si eu...care e cea mai rapida din bucuresti de la voi??:)))) |
da normal ca domn matiu & domn kpo ... pana iau eu carnetul :))ca apoi totusi..trebuie sa ii detronez :)))))
|
1 Attachment(s)
Quote:
https://forum.4tuning.ro/showpost.php...&postcount=672 Masina a apartinut unui prieten de el meu , era frumoasa 8) , dar motorul a fost muncit rau :)) Range Rover SPORT:shock: |
1 Attachment(s)
acum de fiecare cu ce are ....:-P
nu doar masini(proprietar FLE Furia Locala Exotica) |
Quote:
|
1 Attachment(s)
imi aratarati numai avioane!!
va arat eu masina ca floarea,, am vandut-o dar l-am obligat sa pastreze numerele OT 03 FLE Furia Locala Exotica viteza maxima 140 ...in sat! I-40km II-70 lua 80 dar trebuia sa ma opresc pana in scoala...:-P hai restu care au masina,au mers cu ea??sau doar au masina sa aibe?? hai repede rapoartele cu masinutza fiecareia! motor 1.2 45cp 5trepte 1993 AM VANDUT-O |
1 Attachment(s)
Opel Calibra-1993-Motor refacut in vara total(doar ce tine de mecanica,nu si electronice-debitmetru,etc)cu piese de calitate...C20NE--116cp-Stock+Ax cu came sport(+18cp) + Evacuare Remus-cap coada-inox--fara catalizator....
Viteza maxima 225-228km/h cu jante pe 14--in carte viteza maxima este de 215km/h......in a1-a--60km/h a2-a--in jur de 90km/h,ca dupaia nu m-am mai uitat... |
frumoasa men frumoasa
|
4 Attachment(s)
VW Passat 1.9 TDI, 101 CP stock, cod motor AVB, cutie manuala in 5 trepte.
Update-uri: Soft safe by TCM Turbo, + 30 CP, Xenon H7 pe faza scurta (faruri cu lupa), jante aliaj 17", xcarlink adapter. Cam atat mi-aduc aminte. Viteza maxima atinsa a fost de 220km/h pe A1, singur in masina. Atat. |
Frumoasa masinutza...am vazut-o prin craiova
|
Quote:
imi poti spune la cat a costat portul USB si de unde as putea achizitiona unul ? aici sau pe p.m:-) |
Multumesc baieti.
Asa este, "bantui" si prin Craiova destul de des. :D Ionut, l-am comandat direct de pe site-ul celor de xcarlink.ro si a fost undeva la vreo 5 milioane cu tot cu transport. Dar face toti banii. |
10 Attachment(s)
Cine mai recunoaste masinile? :)
Nici una nu mai circula in Slatina,unele pe la Bucuresti...altele pe la Bals-Craiova |
| All times are GMT +2. The time now is 00:47. |
- Copyright 2026 4Tuning