![]() |
Re: Opel Vectra 200 cp vs. ceva asemanator !
bai nene...ce **** mea atat ilie-n sus ilie-n jos...ce e garaju astuia? mecca? las-o-n plm de treaba :lol: :lol:
scuze de offtopic |
S cuuuuuuum? :)
|
"haiman" esti putin dus...nici eu nu am beneficiat de tuning la Ilie!merg pe acolo pt ca am prieteni "in lucru" la el !
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
GTA ce ai vazut tu cazan la atelier????????......marsh in mm .....DA masina mea e un rover 200(25) cu exterior stock ,vopseaua e impecabila ....masina e ca noua.....nu pot spune acelasi lucru despre masina ta....."welcome to the Bedrock ,........Flintstone".....
|
Poate veti avea un minim al decentei si o sa incercati macar sa nu va mai jigniti on-topic,deasemenea sa nu mai folositi jigniri nici macar cu titlu generic-chiar si ca gluma (ce pot creea atmosfera necesara jignirilor intre voi).....Nu mai spun despre offtopic,ultimile pagini fiind un fel de ...mecca al offtopicului pe sectiunea asta:( ...poate totusi vreunul dintre moderatorii titulari aici,arunca o privire si cantareste un pic situatia....:(
|
stiu ca e urat la ce sa ajuns aici...mai imi cer inca odata scuse .......am facuto si in "privat"......dar nu cred ca e vina mea,nu am inceput eu cu jigniri...
|
Quote:
Ti-am mai spus sa nu mai vorbesti fara sa stii,esti atat de "pe langa" ca ma enerveaza simplul fapt ca te bag in seama...... |
"Flintstone"(aka GTA) nu vrei sa incetezi?....
|
Haimane am si eu o intrebare:
-De fapt tu cine esti?? Nu stiu daca intelegi intrebarea dar oricum nu conteaza pentru ca si daca ai intelege-o nu ai un raspuns care sa te avantajeze. PS.Si cu asta am incheiat orice discutie aici. |
ei ... are vopsea buna si nu ii cedeaza transmisia dupa 4 plecari ... un start bun zic eu :)
|
O fi el startul bun dar mai e mult pana departe si momentan ma tine la provocari si numai cu 1/2 de transmisie,asa ca fa tu calculele mai departe .
|
am fost la vaslui...uuu...ce gheata si frig era...!
cei cu bmw&mercedes ce "drift-uri" executau...pe gheata ! acum merge sa facem liniute7alte nebunii pe partie ! |
| All times are GMT +2. The time now is 09:05. |
- Copyright 2026 4Tuning