![]() |
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
Sper ca nu despre un 318 cum e acesta din film este vorba nu? :lol: :wink: PS:renou' respectiv avea 110cp :roll: |
1 Attachment(s)
aici totusi cred ca a fost vina pilotului :?
scuze ca am intrat peste voi,dar nu m-am putut abtine,chiar asteptam mai mult de la un 318 |
VS
Cum am mai scris si in urma cu cateva file aici trebuia pisicutaVScorrado,dar in fine, cum poti spune? \"Eu am VR6 si ursu este varza, ia uite ce am facut 323i asta\". Mai putea spune asta daca era 327i- 328i-330i-M3?,care sunt apropiate la cilindree de VR6 .Citeam mai in urma laudand G60ul ,daca ai G60 trebuie sa-ti cumperi vreo 2 compresoare sa ai rezerva cand iesi din oras . Mult mai bine 323i decat G60.
|
Probabil ca le-ai condus tu toate variantele si le-ai si probat la liniute de esti asa convins nu? Si intrand aici pe forum nu ai mai suportat nedreptatea nu??? :lol: Important e ca tu stii care e adevarul... :wink:
|
Sefu lasa-ne cu \"beamveurile\" singuru lor avantaj fata de vr6 ii tractiunea spate care ajuta foarte mult pe 400 m..doar un golf 4X4 poate face fata pe 400 unui bmw................ii batran saracu urs nu mai face fata la liniute...dar in schimb la drifturi ii rege
|
am eu BMW pisica 318 si abia se taraste saraca... nu e de fuga. nu are nici macar discuri ventilate pe fata si pe spate are tamburi. De unde nu e, nici D-zeu nu cere... Nu comparati frate 318 cu VR6 ca nu are nici o legatura, ce naiba...
|
Eu unul sunt si fan pisicuta, chiar daca am Corrado. Imi place mult forma masinii si sunt si cateva destul de bine ingrijite si de puternice, doar ca inca nu mi-a dat de cap nici una, pana cand o sa ma intreaca un urs sau o pisicuta imi sustin parerea ca Vw Corrado e mai tare :wink:
|
:arrow:
|
Esti copil rau,mergi te rog la urmatoarea legala din Buc si date cu ursi de la 2800cc in sus[corect ar fi M3 nu?] ,stock daca a ta este stock daca nu cauta una tunerita cam in acelasi stage ca a ta, dupa care o sa vada toata tara ce poate face corrado tau pe care il lauzi si cu ocazia asta poate venii si raspunsul acestui foarte controversat VS.
|
1 Attachment(s)
Nu este de pe net sau din carti este de pe la noi.
|
M-ati spart nene cu comparatiile voastre, nu gluma... Care mai de care mai cunoscator. Sa compari un VR6 cu un M3 este ca si cum ai compara 318 cu VR6. Sa fie clar, ca un VR6 are ca rival NUMAI un 325, ce este peste castiga, ce este sub pierde. Am eu 3 cunostinte care au motoare motorsport pe ursi si e clar ca nu au nici o legatura cu vr6, ce naiba. Si mai stiu ca la legale, HAI-ul cu al sau 325 destul de modificat, serpi, CIP, etc, deci pe undeva pe la 210 cp sa zicem, l-a facut la mica distanta pe Bishop cu al sau Vento VR6. Deci numai intre vr6 si 325 putem spune ca este o lupta stransa. Comparatia cu 318 sau M3 este o gluma...
|
corrado vs bmw
ba baieti nu va mai certati ca va certati degeaba,si (crazy dute ba baiatule la culcare ca nu ai nici o treaba cu masinile apucate de polo)
Asa unde ramasesem?a la vs deci versusu sa spus ca este intre318 si vr6 si eu nu cred ca are rost o astfel de cursa pt ca clar bate vr6 dar sa vaq dau un exdemplu: corado vr6 2.9 220cp vs subaru impresa gtt de 270cp sim pot sa spun ca diferenta a fost mare tare |
Re:
HONDARUL:\"\"\"\"\"\"\"\"Sa fie clar, ca un VR6 are ca rival NUMAI un 325, ce este peste castiga, ce este sub pierde.\"\"\"\"\"\"\"\" Corect spus,sunt de acord.
|
Bai nene, acu esti de acord, :lol: pana acum trebuia sa vin la Bucuresti :lol: Nebunule, daca urmareai topicul intelegeai mai multe si nu te aruncai cu capul inainte. Ia vezi cand am spus eu ca bat M3? Hah? Eu am pus un film in care am batut un 323i destul de nou. Si bat si majoritatea ursilor. Cred ca la cati bani si ore de munca am bagat in masina mea am tot dreptul sa o laud, mai ales ca pentru un Corrado in Romania arata si merge foarte bine.Apropos, tu ce masina ai?
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:41. |
- Copyright 2026 4Tuning