![]() |
Re: Cumpar/Vand/Schimb macheta-componente!
Quote:
|
Quote:
|
Fusese un concurs cu Shell si Lego si atunci am castigat Ferrari-ul + o cutie mare plina cu Lego. Toata familia a contribuie la construirea ei :lol: :D Eram ce-l mai fericit drac cand am primit cutia acasa :D
|
cumpar macheta Renault Clio 2 usi model 1998. Orice scara. Penytu informatii unde as putea gasii una recompesa o bere.
|
Cumpar macheta astra g si/sau peugeot 307 in stare f buna. cine are o oferta sa o faca pe pm pls.
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
asta e 95 cred...
btw.... dau la schimb cele 2 jaguaruri de la machete bine intretinute.. doar la schimb cu alte masini. Adica astea:arrow: |
dai jagu decapotabil pe nissan 350z 1/24 maisto( bine intretinut...singura chestie..s-a decolorat cromu d pe rotile din fata ...da are roti d schimb :D ) ...dak vrei da pm ..sau alexmaris91 pe mess :D
|
Cumpar/Vand/Schimb macheta-componente!
unde gasesc si eu o macheta de mercedes ML ala nou ???
imi trebuie ...cea mai mare...118 sau pana la urma oricare care a vazut prin vreun magazin ?? sau unde e un magazin ca ala de la 4tDAy unde sunt toate modelele de masini? imi trebuie urgent pana pe 20...deci as vrea sa stiu azi ca sa o cumpar maine dimineatza. |
Re: macheta mercedes ML 2
Quote:
|
Re: macheta mercedes ML 2
1 Attachment(s)
in bucuresti am fost la mal vitan in gima, mal plaza gima ,cora,carrefour militari etc..si nam gasit nimik decat ML alea vechi..pana la urma imi trebuie si 1 24 numai ML sa fie..si albastru inchis ar fi ideal..deci cine a vazut prin bucuresti..pe oriunde..sami zica..va rog pana maine.
|
intereseaza pe cineva asa ceva ?
http://www.autoartmodels.com/pages/s...php?item=80546 |
da. ai asa ceva de vanzare/schimb? ce/cat vrei pe ea? multumesc.
|
da cat vrei pe ea si ma mai intereseaza se deschide la ea usi , capota , portbagaj ?
.astept raspuns....f posibil sa o cumpar ... |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:11. |
- Copyright 2026 4Tuning