![]() |
Re: Del Sol...inca una... :)) GIS'u mic
Crede-ma ca merita toti banii. In timpul verii cel mai tare am tras 140 cu totul jos (acoperis, geamuri si geamul din spate)....... WOW..... Eram cu un prieten in masina si eram amandoi cu un zambet larg
|
Quote:
|
Quote:
@ fanete,daca vrei ti o imprumut pentru agatzat...asa un weekend :) :lol: |
sssssssstttt... sa nu te auda fata mea ca-mi rupe capu' :lol:
|
frumoasa foc masina..bafta !! sa ai parte de ea !
|
@ fane: discretia fata de "client" e intotdeauna garantata prin contract de bun simt :):lol: cu alte cuvinte,nu tre sa stie chiar tot :P
ms alex ;) |
a venit epurashu si la asta mica...cu un volan momo corse d32 (http://webshop.carstyling.ro/?act=viewprod&i=121 e luat second nou e 180 euro :( )
fac si poze dupa ce il "customizez" un pic :D ps:sarbatori fericite |
5 Attachment(s)
azi am luat cate ceva pentru partea de iluminare....si anume : kit Bi-Xenon, becuri cu LED pentru pozitii si becuri chrome pentru semnalele de pe fata.
si cateva poze cu volanul in forma finala :) vopsit custom.maine vopsesc si butucul si il montez :) |
HMMM...misto, dar cate cadouri a primit de iepuras, cred ca a gasit toate outzele ascunse prin poienita...hihihi :lol:
Auzi cu xenoanele astea ma gandeam si eu, dar nu stiu daca sa ma risc, adica stie cineva cam cat tin ele asa, ca durata de viata ma refer... cativa ani macar ? sau cum ai bafta... |
Quote:
|
Frumoase update-urile. Ce marca e volanul si de ce l-ai vopsit gri?
Viata xenoanelor este mult mai indelungata fata de un bec obisnuit iar consumul este mult mai mic :-P Numai ca HID ar trebui folosite numai cu lampii proiectoare si nu cu cele reflectoare HID Articol |
http://www.xenonauto.ro/images/pictu...aratie_big.jpg
Eu zic ca se vede diferenta si merita bani. Inainte de civic am avut un astra g si vedeam foarte bine cu ele , doar ca aveam far tip reflector si nu tip proiector si ii problema ca ii deranjant pentru cei care vin din fata :( Durata de viata asa scrie la Halogene intre 400-500 ore , iar la xenon ii de 3 ori mai mult, plus ca halogenele sunt de 55W iar Xenonul de 35W (dar exista deja si de 55W , nu stiu daca are rost) Asteptam poze cu masina :peace: |
observ ca nu prea doarme lumea noaptea :)
volanul e momo corse d32 (http://webshop.carstyling.ro/?act=viewprod&i=121 e luat second nou e 180 euro ) si l am vopsit gri pentru ca era un pic zgariat pe centru...si parca prea mult negru totusi.... cat despre xenoane...am garantie 12 luni la ele,nu ma doare capu :) ar terbui sa tina cam 1,5 ani in continuu...la cum merg eu cu luminile,estimex undeva la 2-3 ani |
Quote:
|
azi mi am prins urechile cu volanul,becurile de semnal,becurile de pozitie si Xenonul...aici la ultima parte a fost cel mai complicat.... :) dar i am dat de cap pana la urma,nu ma face el pe mine :)
oricum,pot sa zic ca m am facut si electrician...toata ziua am taiat/lipit/izolat si ascuns fire pe la masina.... rezultatul o sa il vedeti dupa ce vin de la maaaarrreee :D :) |
| All times are GMT +2. The time now is 16:18. |
- Copyright 2026 4Tuning