![]() |
Re: E30-///M-Power-320is coupe
eu zic sa i faci una din fibra de M3 e46 :D
Imi pare rau de masina..exact asa se intampla mereu..cand ti la ceva mult,trebuie sa ai un necaz sa nu te bucuri de ea.. macar bine ca nu e lovita in aripa spate sa o taie sa puna alta..asa cum e acuma o faci usor si no sa se mai cunoasca..multa bafta. |
da,trebuie itii radiata ptr export in IT,si apoi inscrisa in RO......
|
Quote:
Altfel, am renuntat sa-mi mai iau buza Rieger. Asteptam Alpina si numai Alpina.8) |
Quote:
Sugestii de combinatii de litere pentru inmatricularea ambelor masini in RO are cineva? ;) |
Quote:
|
Quote:
...ia sa vedem daca gasim combinatii mai subtile, stiti ce zic?! ;)...si daca nu vreti sa le stie toata lumea inca, puteti sa-mi dati si PM, nu ma supar :P |
ptr urs - B-XX-EEM :D , iar ptr motan inca nu m-am gandit :D.
|
la urs pune MTK (m-tech) :lol:
|
La pisica merge B...PIS... sau BYE sau PAA
|
1 Attachment(s)
Sau ceva de genu' ăsta :lol:
|
La E30 ar merge B-73-DDY [TEDDY] :D
|
merge 32-0iS ?
|
@keemo: imi place mult B-xx-EEM si merge pe ambele masini ;)
@MARI_NSL: ai fost foarte aproape de ce gandisem eu MTH{M-Tech} pentru urs si MTN{Motan :)} pentru pisica. Al doilea e cam pueril, da' merg bine cat de cat impreuna MTH si MTN :)...inca ma gandesc la astea doua :P @shantzu: m-am gandit la numarul asta de cand l-am luat(B-32-OIS), dar nu cred ca e voie sa inceapa grupul de litere in O deorece se poate confunda usor cu 0(zero). Voi intreba la Politie la momentul oportun si daca merge, sigur pe asta-l pun :) @ceilalti: multumesc...si sunt sigur ca puteti mai mult ;) Mai asteptam idei, chiar daca avem cateva deja :) |
Quote:
Quote:
|
Pisica e aproape gata :) Undeva pe joi ma duc sa-mi scot felina din Service. Apoi ma ocup de inmatriculari: Urs si Pisica.
O sa pun poze cu reparatia la sfarsit de saptamana. |
| All times are GMT +2. The time now is 04:56. |
- Copyright 2026 4Tuning