![]() |
Re: Nitto Legends
Salut,zicetimi pe ce sa dau bani,am strans si eu 15k si nu stiu pe ce sa dau bani,pe creek side,o masina sh ?
|
pe piese pentru masina;)
|
mai bine mai strangi inca vreo 20000 si iti vand eu un evo
|
Am si eu o problema am ajuns in orasul 2 in NEWBURGE si...de fiecare data cand imi iau o piesa(upgrade) pt masina.....de exemplu la Engine Internals .....si dau dupa aceea la Dyno nu imi creste puterea ba din contra.....imi scade....ce sa fac?....precizez ca masina nu are probleme cu motoru(nu are DAMAGE) si am chiar Turbo si Nos pe masina...masina este o Acura Integra GS-R. si inainte scoteam lejer 12.30...dar acuma daca mai scot 13.90.....AJUTOR !!!
|
intra pe forum la nitto si vezi pe akolo ca gasesti cum sa iti faci masina
|
Quote:
nu intotdeauna piesele cele mai scumpe sunt si cele mai bune pe masina...cauta pe forumul de nitto ce piese sunt cele mai potrivite pentru masina;) |
1 Attachment(s)
Turbo 35psi
|
care vrea o mazda rx-7 dragster ???
|
Doar cu BreakOut. Pentru cei care vor sa inceapa jocul ii sfatuiesc sa aiba un calculator bun ca altfel nu merge bine. Va las un setup pentru Integra GSR, prima masina, super ieftin si foarte bun. Sper sa va ajute cu ceva.
3-gear Acceleratia la maxim Clutch down Intake Pipes: -Alpha Alpha-1 Intake Pipe Kit 2.25" - 1$ -L2 High Flow Cone Filter (large) - 1$ Exhaust: -Alpha Alpha-1 Exhaust Muffler 2.5" - 1$ -Alpha Alpha-1 Header - 1$ Nitto 555r Tires Ratios: 2.554-2.129-1.718-1.553-1.417-0.000-FINAL: 2.75 Restul este stock adica OEM. |
cine vrea sa se lase de jocu asta sa ma anunte si pe me ..
|
1 Attachment(s)
Supra mea..:twisted: Dar scoate doar 9.9 fara nos,putin. Trebuie sa umblu la rapoarte. :D
|
1 Attachment(s)
una din masinile mele.... scoate 9.4 fara nos
|
back in busines....supra de vanzare (442hp@19psi)....sau schimb cu un camaro ss;)
|
s-a dat supra...big boss arrived in my garage;)
|
A meu Evo...scoate 8.6 dar imi da bloc stresat la 3 curse.Are 570cp :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:27. |
- Copyright 2026 4Tuning