Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Comunitatea globala 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning.html)
-   -   Identitati/Despre noi - prezentati-va comunitatii! (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning/582-identitati-prezentati-comunitatii.html)

Kitana 27-05-04 13:41

alexufo da atata am !:))

EvLSant0S 27-05-04 14:02

Welcome GFD !!!!!! ! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

BogdanSHA 27-05-04 18:46

Re:

Quote:

Originally Posted by \"alexufo\"
ce ochi patrunzatori ................ai doar 15 ani? :D

Nu, are lentile de contact :P

tekno 27-05-04 18:54

kitana...
nu vrei sa te mutzi cu mine la cluj? :roll: :lol: :bunch: :dance: :weee: :hug:

EvLSant0S 27-05-04 22:19

HAHAHAHAHHAHAHAHA sunt curios ce raspunde.... :) :) de abia astept raspunsul... :twisted: :twisted: :D

tekno 28-05-04 10:40

tuh?! da yo... :lol: :wink:

EvLSant0S 28-05-04 10:56

kitana nu vii pe 4 in buc? :P daca pe 5 sunt cursele... :) dormi la mine :) :) :) ce zici? )glumeam(

Kitana 28-05-04 14:15

haha pai vin pe 5 in Buc de nu cred ca merg la curse... tekno nu m`as muta in cluj nici daka mi`ar da cineva zece miliarde daka e sa ma mut ma mut in bucureshti unde sunt baietzii mei (BOYS Dinamo) si echipa mea de suflet akolo unde am cei mai multzi prietenei. santose ... am o droaie de preieteni care imi zik sa dorm la ei si tu esti inca un nume pe lista doritorilor ... io itzi multzumesc da am unde sa dorm :) haha

yonutz 28-05-04 14:16

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
kitana nu vii pe 4 in buc? :P daca pe 5 sunt cursele... :) dormi la mine :) :) :) ce zici? )glumeam(

lol EvLSant0S asteapata-ti si tu randu .te bagi peste tekno....nesimtire pe fata :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kitana 28-05-04 14:18

bogdane :) nu port io c******e alea de lentile am ochii mei mai frumoshi decat orice lentila :)

Gabi 28-05-04 14:23

:burn: :burn: :burn: :burn: :burn: :burn:

Cand am inchis primul topic cu Identitati/Despre noi si l-am deschis p'asta, in primul mesaj din acest topic am zis:
Quote:

Originally Posted by \"Gabi\"
Am deschis alt topic cu acest subiect pentru ca cel vechi ajunsese la foarte multe mesaje ( dintre care multe irelevante :oops: ).

Cei care vor posta mesaje aici sunt rugati sa o faca doar daca vor sa se prezinte. Mesajele de \"bun venit\" vor fi sterse.

Modelul prezentarii
Nume:
Prenume: ( daca vreti sa-l dezvaluiti )
Data nasterii:
Ocupatie:
Masina:
Hobby-uri:

PS: cei care deja s-au prezentat in topicul vechi sunt rugati sa nu se mai prezinte si aici!!!

Multumim pentru intelegere.

Am sters cat am suportat... apoi am lasat-o balta.

TERMINATI-O CU MESAJELE OFFTOPIC!

tekno 28-05-04 15:22

**** mea man... daca dincolo pe ala \"...+Poze\" nu zice nimeni nimic...

zip 28-05-04 16:46

Nick: zip .... Ionutz.4tuning
Prenume: Dragos...sau Ionutz
Data nasterii: 27.02.1987
Ocupatie: munk... :) 4tuning :)
Masina: Dacia (da ink n-am carnet :( :( :( )
Hobby-uri: mashini...MOTOARE...femei...muzica (rap)

:wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

sonnya 28-05-04 18:48

identitati despre noi 2 :) si screti toate aberatiile :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
marfa si asa :P

Gabi 28-05-04 18:56

tekno: iti dau eu cuvantu' meu de onoare ca asta e ultimu' mesaj offtopic din topicu' asta.

Iar tu, sonnya, te ia mama dracu' daca mai esti nesimtita !

All times are GMT +2. The time now is 12:09.

- Copyright 2026 4Tuning