![]() |
alexufo da atata am !:))
|
Welcome GFD !!!!!! ! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
|
Re:
Quote:
|
kitana...
nu vrei sa te mutzi cu mine la cluj? :roll: :lol: :bunch: :dance: :weee: :hug: |
HAHAHAHAHHAHAHAHA sunt curios ce raspunde.... :) :) de abia astept raspunsul... :twisted: :twisted: :D
|
tuh?! da yo... :lol: :wink:
|
kitana nu vii pe 4 in buc? :P daca pe 5 sunt cursele... :) dormi la mine :) :) :) ce zici? )glumeam(
|
haha pai vin pe 5 in Buc de nu cred ca merg la curse... tekno nu m`as muta in cluj nici daka mi`ar da cineva zece miliarde daka e sa ma mut ma mut in bucureshti unde sunt baietzii mei (BOYS Dinamo) si echipa mea de suflet akolo unde am cei mai multzi prietenei. santose ... am o droaie de preieteni care imi zik sa dorm la ei si tu esti inca un nume pe lista doritorilor ... io itzi multzumesc da am unde sa dorm :) haha
|
Re:
Quote:
lol EvLSant0S asteapata-ti si tu randu .te bagi peste tekno....nesimtire pe fata :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
bogdane :) nu port io c******e alea de lentile am ochii mei mai frumoshi decat orice lentila :)
|
:burn: :burn: :burn: :burn: :burn: :burn:
Cand am inchis primul topic cu Identitati/Despre noi si l-am deschis p'asta, in primul mesaj din acest topic am zis: Quote:
TERMINATI-O CU MESAJELE OFFTOPIC! |
**** mea man... daca dincolo pe ala \"...+Poze\" nu zice nimeni nimic...
|
Nick: zip .... Ionutz.4tuning
Prenume: Dragos...sau Ionutz Data nasterii: 27.02.1987 Ocupatie: munk... :) 4tuning :) Masina: Dacia (da ink n-am carnet :( :( :( ) Hobby-uri: mashini...MOTOARE...femei...muzica (rap) :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: |
identitati despre noi 2 :) si screti toate aberatiile :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
marfa si asa :P |
tekno: iti dau eu cuvantu' meu de onoare ca asta e ultimu' mesaj offtopic din topicu' asta.
Iar tu, sonnya, te ia mama dracu' daca mai esti nesimtita ! |
| All times are GMT +2. The time now is 12:09. |
- Copyright 2026 4Tuning