![]() |
Re: Tuning pe machete
e 1/24.. nu mai stiu ce firma.. :)
|
kentoys, daca nu ma insel:)
|
|
10 Attachment(s)
Vw toaureg , scala 1/24 maisto .... plafon si capota motorului mov perlat , jante perlate in mov , ii da un aspect mai agrersiv , nu prea se vede la camera da observati si voi in stadiu in care era vopsit ...interior mov si alb ... e frumos ?:D 8) :oops:
|
Nu-mi prea pot da seama din pozele astea :) incearca cu macro ceva :)
Mi-am gasit un kit de airbrush pentru machete, e vro 400 ron , sa-i scriu mosului?:D |
3 Attachment(s)
GTS'ul meu a intrat la chirurgie...
Azi am achizitionat altul , pentru piese, si incepem sa rezolvam problemele legate de directie si luneta crapata... Apoi GTS'ul meu va intra la vopsitorie... Nuanta inca nu este stabilita, iar legat de interior...:twisted: |
O reconditionezi sau schimbi jante ceva ?:D
|
Jantele nu...
Insa restul... :> Ideea este ca nu am luneta de schimb.. :( Ma gandeam sa aplic o folie, pentru ca vezi in ce stare degradanta se afla a mea.. :( |
luneta noua poti face custom ;)
sfat: din plastic transparent (poate fi folosit si cel de la cutiile in care vin jucariile..doar sa nu fie zgariat, asta daca n-ai altceva mai bun calitativ):lol: succes! |
7 Attachment(s)
:oops: am incercat sa imbrac scaunele in piele si sa le vopsec portocalii cu oja dar dupa cum vedeti nu mi-a iesit prea bn :( NIMIC NUMI IESE BBBNNNNN :((((((
|
2 Attachment(s)
Uite aaaacum am venit din oras, de unde am fost sa imi iau Viper-ul de piese, un Rt10, complet... Tot 1/24, tot Bburago... Si am mai primit bonus, pe langa el, inca un F50... :P Tot Bburago
|
Hai hai...Tzutzu a zis ca vrea Ferrari la schimb pt Mk4 http://torrent.net13.ro/images/smilies/hooray.gif...de ce nu pui piesele dupa GTS pe RT-10? Faci un mix :D ...sau chiar ti foarte foarte mult la ea? :-P
|
pai este exact INVERS...
De pe rt10 pe GTS hi hi hi |
Pai da, dar ca sa nu mai faci toata lucrarea cu luneta, nu iti convine s-o lasi cabrio ? :-P Asta vroiam sa zic:D
|
:(
Are valoare entimentala pentru mine... Ufff.... Oricum... Trebuie vopsit... :( In orice caz :)) |
| All times are GMT +2. The time now is 07:16. |
- Copyright 2026 4Tuning